изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:17 EET
Ледената кралица: Босът на ЦСКА е последният, с когото ще легна. Асдис се съблича за Penthоuse ?    
Интервюта

  Исландското изкушение за българските мъже Асдис Ран е получила примамлива оферта за много гола фотосесия от българския Penthause, научи vip-bg.info. Зашеметяващата блондинка, която избра да живее и да върти бизнеса си у нас, дори вече я е снимала и скоро ще видим голите й фотоси, твърдят столични клюкари. Предстои да разберем, а и да видим.



Дори да не се съблича много-много Асдис иска десетина хиляди евро, за да застане пред обектива на някое мъжко списание. Знае си цената момичето. Можем само да предполагаме колко е взела на собственика на родното хард еротично издание Радослав Тошев. Поне с 50 % отгоре. Той обаче е постъпил мъдро, ако ги е дал. Малко са мацките, за които мъжете в България ще се бръкнат цели 7 лева, за да я гледат на картинки, колкото и да са секси да са те. Асдис е от тях. Виж, за да пипнат могат да дадат и повече. Вестник “24 часа” публикува вчера интервю с Ледената кралица, което предоставяме на вашето внимание.

Името й е Асдис Ран

Гунарсдотир, но всички я наричат Ледената кралица. Родена е в земята на снега, белите нощи и вулкана Ейафялайокул, който затвори небето над Европа - Исландия. От над 10 години е най-популярният исландски модел. След пробива открива и собствена модна агенция. Определя се още като "телевизионна звезда, PR мениджър, футболна съпруга и горда майка". През септември 2008 година пристига в България...по принуда. Но съвсем скоро започва да се държи непринудено. И исландският вулкан от сексапил - Ран, започва да изригва у нас. Мъжът й Гардар Гунлагсон е привлечен в ЦСКА. Той обаче се прочу предимно с това, че доведе Асдис у нас. Тя стана звезда. Гардар не получи шанс да докаже, че в шведската втора дивизия му викали Крал Гол. Но разголената кралица стигна до почти всяка модна корица. Сега той рита временно в австрийския "Ласк" (Линц), а тя остана в София. Грижи се за трите си деца - Робърт, Хектор и Виктория. Заради горещия външен вид на блондинката често й приписват сексуални авантюри с български бизнесмени. "24 часа" ви представя истината на Ледената, запалила искри в много мъжки очи...

- Защо реши да останеш в България - бизнес, нови емоции, нови приятелства? Или, за да станеш Ледена кралица и в по-топла страна?

- На първо място, защото искам да бъда Ледена кралица в гореща страна (смее се.).Второ, защото моят съпруг подписа договор само за 3 месеца в Австрия. Засега просто го чакам да сключи добър контракт някъде. И тогава ще трябва да се местя с децата оттук. Където и да било. Засега моят дом е София.

- Какво ти харесва в България?

- Обичам и четирите сезона, храната, ресторантите, цените в лева и нощния живот. И, разбира се, Елена - моята приятелка от ЦСКА (съпругата на футболиста Йордан Тодоров - б.а.). И още няколко приятели.

Труден ли е българският език? Кои думи научи първо и какво знаеш в момента?

- Да, българският е много труден. Но всъщност не съм се и опитвала да го уча много. Това просто е нещо, което реших със самото си идване тук, защото се очертаваше да бъде кратка спирка от моя живот. Второ - просто съм толкова заета, 24 часа в денонощието всеки ден от седмицата. С децата ми, кариерата ми, книгата ми, моята песен, колонките ми в списания и всичко. Затова просто не ми остава никакво време да уча езика. Когато излизам навън - работя или не, всеки просто говори на английски с мен. Затова не съм научила много...

- На децата харесва ли им? Те разбират ли български, макар да са много мънички?

- Децата ми говорят добре български и разбират на сто процента. Те са много щастливи със създалата се ситуация (смее се).

- Как се грижиш за тях с твоите ангажименти, как ги забавляваш?

- Извеждам ги да си играят навън всеки ден, в паркове понякога. Близо до нас има много хубава къщичка за игра на деца, където те ходят и се забавляват. Когато е слънчево, ходим на открити плувни басейни... И така нататък...

- Живяла си в Швеция, Шотландия... Къде е най-хубаво?

- Аз смятам, че Швеция е най-доброто място за семейството. Защото е красиво, сигурно и тихо. Единственото лошо нещо там е, че вземат 55 процента от приходите ти като данък. София би била най-добра за мен по този показател. Шотландия и по-точно Единбург, където съм живяла, също е прекрасно място, хубав град. Трудно е да направя избор...

- Дойде заради съпруга си? Но той напусна ЦСКА, напусна и страната, а ти остана... Може ли България да се превърне в твой дом? Или вече оглеждаш някоя друга интересна страна?

- Не мога да се върна в Швеция, защото преместихме всичко тук. Исландия вече не е мой дом в последните години. Така че София е моят дом, преди да трябва да отида някъде другаде с моя съпруг. Преди това ще се наслаждавам на времето, прекарано в България. Тъжно ми е да си мисля за напускането, но знам, че ще се случи в близко бъдеще, защото не мога да видя как съпругът ми ще играе отново в България, след това, което ЦСКА направи с неговата кариера. Но никога не знаем какво ще се случи...

- Сигурна ли си, че е по-вероятно ти да отидеш да живеете в друга страна, отколкото Гардар да се върне в България, щом толкова ти харесва тук? Още помня един твой коментар, че ти си силният човек във вашето семейство?

- (Смее се.) Аз не мога да поддържам цялото семейство само с моя доход. Така че накрая той ще спечели с неговия доход. Единственото, от което се нуждаем, е да сме в състояние да се грижим за семейството, както всеки друг. И не виждам как това ще стане с двама ни тук, в София. Освен ако някак си не взема, че стана суперзвезда заради моята нова, гореща секси песен, която се очертава като летен суперхит (смее се).

- Записваш песен?

- Това е нещо, което се случва просто за забавление. Аз наистина не съм певица и никога не съм тръгвала да ставам такава. Но някак си някои хора ме прикоткаха в това поприще и ще бъде много интересно да видим какво ще се получи. Преди няколко месеца мислех, че ще бъда последният човек на земята, който ще запише песен! Защото никога през живота си не бях опитвала да пея, освен под душа...

- Какво представлява този музикален хит? Какъв стил е?

- Много секси денс парче. Интернационален стил е и съвсем скоро ще започнат да го въртят по радиостанции в Исландия, Германия и България, разбира се, ако ме потърсят веднага!

- Да очакваме ли скоро да пробиеш и в музикалните класации?

- Да, със сигурност. Това, от което имам нужда сега, е някой да плати или спонсорира моето супер горещо видео, което ще се върти по телевизията в цяла Европа. Работя върху това. Така че, ако някой е заинтересован, просто да влезе на сайта ми и да се свърже с мен. (Смее се.)

- Разбрах, че обвързваш бизнеса си и с благотворителност...

- Да. Винаги съм била заинтересована да помагам, когато мога. Реших да дарявам 50 процента от стойността на някои Асдис Ран продукти от моя уебсайт www.icelandicbeauty.com. Не е толкова много, но може би помага на деца в нужда. Не е зле да си пиеш кафето от чаша с мое секси фото и да отделяш за благотворителност в същото време. Или пък просто да спиш с мен върху твоята тениска.

- Може би едно от нещата, които не ти харесват в България, e многото клюки за известните? Приемаш ли ги за нещо нормално, или се дразниш?

- Не, не ми пука. Но понякога се смея откровено на това какви смехории си съчиняват, дори и без да ме питат дали е вярно. Мисля, че повечето хора са наясно, че това са сапунени мехури и глупости. Ако замесените мъже казват наистина, че се срещат с мен, тогава, моля те, кажи им да ми изпратят някои подаръци - нова кола, диаманти или нещо друго, след като са мои любовници (смее се).

- Най-сериозната клюка за теб е, че си любовница на бизнесмена Димитър Борисов, собственик на ЦСКА... Как ще я коментираш?

- Сега той би бил последният човек на Земята. Най-малко докато не ни платят стоте хиляди евро. А и вече им направихме 50 процента намаление от дължимата сума. Беше двойно по-голяма.

- Получавала ли си неприлични предложения от богаташи?

- Да, случвало се е. Но аз не ги обвинявам, защото това е съвсем обичаен нрав на богаташите. Но засега хората с неприличните предложения нямат шанс да са в Ледената кралица (смее се).Любовта и щастието от моето семейство са напълно достатъчни за мен.

- Дразни ли се Гардар на подобни информации, или вярва безпрекословно на своята Ледена кралица?

- Не. Той знае какъв човек съм, познава характера ми и е наясно, че това е сапунен мехур. Той никога не споменава тези клюки.

- Как е той?

- В момента тренира в Австрия и се опитва отново да стабилизира кариерата си, след този ужасен период в ЦСКА. Да се надяваме, че всичко ще бъде наред и скоро той ще си върне титлата Краля на головете. Той не игра футбол толкова дълго, че се нуждае от достатъчно време, за да влезе отново в добра форма.

- Вярвате ли, че ще си получи парите от ЦСКА?

- Продължават да ни дължат тези пари. Имаха цяла година, за да ни платят, но продължават да не ни дават нищо - дори не са ни ощастливили и с някои малки плащания. Сега случаят е във ФИФА, така че се надявам, че ще си видим парите скоро! Този проблем оказва драстично влияние върху живота ни. И ние сме в голямо затруднение, защото не сме получавали пари от много, много месеци. И независимо че бяха решили, че Гардар не им трябва, не го пуснаха никъде, докато можеше да си намери отбор. Просто се моля на Господ нещата да се подобрят скоро...

- Ти си най-известната исландка в България. Кой е най-известният българин в Исландия?

- Не познавам нито един българин в Исландия. Съжалявам. Само мернах няколко във фейсбук, които се свързаха с мен. но колко популярни са те, не мога да кажа.

- Исландия е първата държава, обявила фалит... Какво се промени в живота на хората?

- Това промени живота на всички. Много от хората загубиха всичко, а почти всички загубиха много. Заемите се удвоиха или утроиха, а разходите скочиха до небето. Близо 50 процента от компаниите обявиха банкрут и животът на всички се промени. Ще се нуждая от много страници, за да обясня ситуацията. Ние загубихме много пари, компанията ми се срина в ада, едва не загубих апартамента си, за който бях работила много години... Това е история без край...

- Виждаш ли прилика между случилото се в Исландия и отражението на финансовата криза върху България?

- Не, все още не. Аз не съм усетила реална криза тук и се надявам това да не се случи. Единственото, което усещам тук, е, че компаниите не харчат както преди и аз получавам по-малко възнаграждение за работата си.

- Не смяташ ли да отвориш агенция за манекенки и у нас?

- Не. Никога не съм имала намерение да го правя. Това е само клюка от жълтите вестници.

- Къде са по-добре платени манекенките - в България или в Исландия?

- Ако говорим за нормални модели, тогава те са много по-високоплатени в Исландия. Но за знаменитости - модели, тип селебрити икони, като мен, може би е еднакво. Може би дори е малко по-добре тук в България, защото компаниите са по-големи.

- Коя е най-красивата българка, която си срещала?

- Уау, това е труден въпрос. Срещала съм се с толкова много... Наистина не си спомням някоя като най-красива, освен две от моите приятелки - Диана Иванчева и Елена Боева. Те вероятно печелят победата в тази класация.

- Как ще коментираш случката - футболистът на ЦСКА Орлин Орлинов пребива до кръв миската Катрин Вачева?

- Не вярвам на украсените истории в жълтите издания. Чух, че тя е проститутка и се опитва да привлече внимание на медийния пазар. Не ги познавам, затова не мога да ги съдя. Вероятно и двамата са виновни в някои отношения, но мъже, които бият жени, са загубеняци със сигурност!

- Познаваш ли Орлинов?

- Не. Чух за него от новините.

- Какво е мнението ти за българските мъже?

- Те са много мъжествени и силни, но трябва да уважават повече жената във връзките си. Българските мъже обръщат внимание на външния вид, не на щастието и любовта, които са най-важните неща в живота. Не всички, разбира се, но мнозина. 

24 часа  /  vip-bg.info

ОЩЕ ЗА АСДИС РАН

 

 


Сходни връзки

Ледената кралица: Босът на ЦСКА е последният, с когото ще легна. Асдис се съблича за Penthоuse ? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди