изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:37 EEST
Ж. ЖЕЛЯЗКОВ ПОДКРЕПЯ БИЗНЕСА    
НовиниПо инициатива на Търговско-промишлената палата в Добрич областният управител на Добрич и екипът му се срещна с председателят на БТПП Цветан Симеонов, който бе на посещение в Добрич в петък. Това съобщиха от пресслужбата на областна администрация, като допълниха, че на срещата са присъствали и представители на общините от областта.

Поводът за срещата бе дискутиране на икономическата ситуация и мерките за преодоляване на кризата. В рамките на дискусията са обсъдени възможностите за сътрудничество между ТПП - Добрич, областна администрация и общините за подобряване на бизнес климата в региона, привличане на инвеститори и създаване на предпоставки за икономически просперитет и адаптиране към условията на пазара в процеса на постепенно преодоляване на последиците от икономическата криза, добавят от пресслужбата на администрацията.
Ж. Желязков е дал добра оценка на взаимодействието между институциите и езаявил категоричната си подкрепа за местния бизнес и общинските инициативи в това отношение. Доколкото е в правомощията му, областният управител е гарантирал, че и в бъдеще ще съдейства за облекчаване на условията пред бизнеса в региона. Според него акцент в общите усилия трябва да бъде стимулирането на селскостопанското производство в областта, допълват от пресслужбата.
 


Сходни връзки

Ж. ЖЕЛЯЗКОВ ПОДКРЕПЯ БИЗНЕСА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди