изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:43 EET
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез почивните дни на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани петнадесет криминални престъпления.

-На 16 април 2010 г. във Второ РУ на МВР Добрич е получено съобщение от собственика на магазин в с.Златия затова, че неизвестно лице е проникнало в магазина и е извършило кражба на телевизор, 2 мобилни апарата, 12 стека цигари, 10 кг колбаси и сумата от 70 лв. Работи се в условията на досъдебно производство.
-На същата дата в гр.Балчик е извършена кражба на 5 бр. телевизори на стойност около 5000 лв. от магазин за бяла и черна техника. Провеждат се оперативно-издирвателни мероприятия за разкриване на извършителите.
-На 16 април 2010 г. в РУ на МВР 01 Добрич е получено съобщение затова, че неизвестено лице е проникнало в частен дом, намиращ се в жк "Дружба" гр. Добрич и е извършило кражба на 2 бр. златни пръстена, ключове и рам-платки за компютър.
След проведени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установен и задържан извършителя на кражбата- П.Л. на 15 години от гр.Добрич.
-На 17 април 2010 г. в РУ на МВР Генерал Тошево е получено съобщение затова, че неизвестни лица са проникнали в работилница, намираща се в двора на професионалната гимназия в града са извършили кражба на 2 бр. акумулаторни батерии, 120 л дизелово гориво и инструменти. Образувано е досъдебно производство.
-На 17 април 2010 г е подаден сигнал от гражданин, затова че е забелязал непознато лице в затворен магазин за хранителни стоки, намиращ се в гр.Генерал Тошево. Предприети са незабавни действия от служители на РУ на МВР Генерал Тошево за задържане на извършителя. В резултат е задържана 56 годишната Р.К. при опит за бягство от местопроизшествието. При извършения обиск в лицето са намерени и иззети сумата от 56 лв. и 9 бр. различни колбаси, които са обект на кражба от магазина.
-На същата дата от служители на Второ РУ на МВР Добрич е спрян за проверка товарен автомобил "УАЗ-452". При извършената проверка се установява, че 43 годишния водач превозва дърва за огрев без надлежните документи за тази дейност. За случая е уведомено Държавно лесничейство гр.Добрич. В хода на проверката е установено, че въпросният товарен автомобил е спрян от движение, а водача използва рег. табели от друг автомобил. Работата по случая продължава.
През изминалите денонощия на територията на областта са станали 2 пътно транспортни произшествия с ранени граждани без опасност за живота.
През почивните дни в региона са възникнали 2 пожара, единия от които е с щети.
-На 19 април 2010 г., в 03.54 часа  е получено съобщение за два горящи автомобила в с. Победа, общ.Добричка. В резултат на пожара е изгорял автомобил "Гранд Чероки", а автомобил "Мицубиши Паджейро" е с нанесени значителни щети.
В гр.Добрич също е получено съобщение за пожар в два леки автомобила "Мерцедес". В резултат на пожара са унищожени предните части на купетата на автомобилите, предните гуми и двигателните отделения.
Причините за пожарите се изясняват.
ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди