изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:34 EEST
ГОРЯХА ЧЕТИРИ АВТОМОБИЛА    
Ред и сигурностЧетири коли горяха през почивните дни на територията на Добричка област - два в село Победа и два в Добрич, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигнал за първия пожар - в Добрич, постъпил в "Пожарна безопасност и спасяване" след полунощ на 18 април. Запалени са били два леки автомобила марка "Мерцедес", паркирани по ул. "Одрин". В резултат на пожара са унищожени предните части на купетата на колите, предните гуми и двигателните отделения.

Автомобилите в село Победа са горели в ранните часове на следващия ден, съобщение в противопожарното звено е получено в 3.54 часа. Пламъците унищожили “Гранд Чероки”, а “Мицубиши Паджеро” е с нанесени значителни щети. НДТ научи, че колите били спрени на централна улица в селото, собственикът им не е с регистрация в Победа.

Причините за двата пожара се разследват. Подробности и снимки в утрешния брой на НДТ

[image1_left]

Подпалиха четири коли на зърнени търговци 

Четири автомобила на зърнени търговци са горели в Добричко през последната две нощи. В 3.54 часа след полунощ днес е получено съобщение за две горящи коли в село Победа край Добрич.

Огънят е унищожил джип “Гранд Чероки”, а “Мицубиши Паджеро” е с нанесени значителни щети. Колите са на зърнен търговец, казаха местни хора.

Отново на търговец със зърно са били и двата автомобила, марка „Мерцедес”, които са подпалени предната вечер. Тъй като пожарните коли са успели да пристигнат по-бързо, огънят е унищожил само предните части на купетата на автомобилите, предните гуми и двигателните отделения.

Причините за пожарите се изясняват, съобщиха от полицията в Добрич. Немските коли са били паркирани в частен двор по ул. "Одрин" в Добрич. Те са собственост на Руси Тодоров. Той има фирма за транспортни услуги и търговия със зърно, научи БЛИЦ.

Подпалвачите са прескочили двуметровата ограда и са залели със запалителна течност гумите и двигателите на колите, след което са ги подпалили. Тодоров по това време не е бил в дома си, но там са били съпругата и трите им деца. Когато в къщата чули гърмежите на гумите, излезли и видели пламъците. Собственикът твърди, че не е получавал заплахи и няма представа кой може да е подпалил колите му. Причините за пожарите се разследват.

Станислава Георгиева, БЛИЦ

 


Сходни връзки

ГОРЯХА ЧЕТИРИ АВТОМОБИЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди