изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:52 EEST
Варна - ГЕРБер сяда в стола на арестувания Гуцанов    
Политика

Общинският съветник Николай Апостолов е единственият кандидат от ГЕРБ на шеф на местния парламент, обяви областният лидер на управляващата партия и депутат Павел Димитров. На предстоящата сесия през май човекът на ГЕРБ ще смени досегашния председател на ОбС Борислав Гуцанов, който бе задържан в операция "Медузите" и е с постоянна мярка в ареста.



Димитров обяви, че ГЕРБ ще има мнозинство с подкрепа от съветниците на "Нашия град" на бизнес партия "Глас", на "Атака" и на разпадащия се център, в който влизат "Отечество" и "Свободен избор".

Той уточни, че смяната не е на принципа "стани да седна", а трябва да се измие срама от лицето на Варна, защото четири общински съветници са в ареста, посочи депутатът.

"След рокадите започват и големи ревизии в цялата дейност на местния парламент, на общинските фирми и бордовете в тях, както и на комисиите. Да не бърза обаче да слагаме каруцата пред коня", заяви Павел Димитров.

http://www.dnes.bg

 


Сходни връзки

Варна - ГЕРБер сяда в стола на арестувания Гуцанов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди