изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:54 EET
САМО ДЕН ЗА УЧАСТИЕ В "ИЗГАСИ СВЕТЛИНАТА - СПАСИ ЗЕМЯТА!"    
НовиниОт "Е.ОН България" напомнят, че на 22 април изтича срокът, в който желаещите да участват, могат да изпратят своите идеи и творби за конкурса "Изгаси светлината - съхрани Земята!". От енергийната компания припомнят още, че конкурсът стартира на 27 март (часът на Земята) и е поредната инициатива за отговорно и ефективно потребление на електроенергията.

Световният ден на Земята ще бъде отбелязан за 40 пъти, като в конкурса на компанията може да участва всеки, който желае, като изпрати интересен и полезен съвет за спестяване на електроенергия у дома, а за децата на възраст от 7 до 12 г. - есе или рисунка на тема "Как моето семейство спестява електроенергия". Имената на печелившите ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус на 26.04.2010 г. и ще бъдат публикувани на интернет страницата на дружеството. Стоте най-полезни и уникални съвета ще получат комплект от 3 енергоспестявящи крушки, а за 20 от най-интересните есета и рисунки Е.ОН България е подготвила специални изненади, добавят от компанията.
Желаещите да участват в конкурса на дружеството трябва да изпратят своите предложения, есета или рисунки с трите си имена, адрес и телефон чрез един от посочените канали - info@eon-bulgaria.com; адрес Варна 9009, Бизнес парк - сграда 6, Маркетинг  или в Центровете за обслужване на клиенти на Е.ОН България.
Повече подробности за конкурса "Изгаси светлината - съхрани Земята!" може да се намери на интернет страницата на компанията - www.eon-bulgaria.com.
 


Сходни връзки

САМО ДЕН ЗА УЧАСТИЕ В "ИЗГАСИ СВЕТЛИНАТА - СПАСИ ЗЕМЯТА!" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди