изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:27 EET
В ПО-ДОБРАТА ПРИЕМНА ЗА 24 ЧАСА КУПИХМЕ ТРИ БИЛЕТА СОФИЯ-ДОБРИЧ С ТРИ ЦЕНИ    
Общество Нашият читател Стефан Стефанов се жалва, че за по-малко от 24 часа той и негови близки са си купили билети от Централна автогара в София за Добрич за един и същи курс на фирма "Етап - Адрес" на три различни цени.

"Пътувахме реално са автобуса, който тръгва от София за Добрич в 13.30 ч. от столицата. Цената обаче на билетите ни е различна. На какво се дължи това" - пита читателят ни. Зададохме въпроса му в централата на фирмата, откъдето обясниха следното. "Купеният в неделя билет е по цената, която бе валидна до 24 часа на 18 април. Заради непрекъснатото увеличение на цените на горивата и консумативите от 00.00 ч. на 19 април цените са променени и вече билетът София - Добрич или обратно е на стойност от 33 лв., както един от закупените от клиента. Другият билет, който е на цена от 30 лв. трябва да е купен от ученик, студент или пенсионер, защото това е новата цена за тази категория пътници. Новото, което вече предлагаме е двупосочен билет за пенсионери, студенти или ученици - неговата стойност е 55 лв. За останалите ни клиенти новата цена за двупосочен билет вече е 61 лв.".
 


Сходни връзки

В ПО-ДОБРАТА ПРИЕМНА ЗА 24 ЧАСА КУПИХМЕ ТРИ БИЛЕТА СОФИЯ-ДОБРИЧ С ТРИ ЦЕНИ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
В ПО-ДОБРАТА ПРИЕМНА ЗА 24 ЧАСА КУПИХМЕ ТРИ БИЛЕТА СОФИЯ-ДОБРИЧ С ТРИ ЦЕНИ
Автор: Anonymous да 2010-04-21 @ 09:27 EEST
МАФИЯ  !!!!
В ПО-ДОБРАТА ПРИЕМНА ЗА 24 ЧАСА КУПИХМЕ ТРИ БИЛЕТА СОФИЯ-ДОБРИЧ С ТРИ ЦЕНИ
Автор: Anonymous да 2010-04-21 @ 09:36 EEST

По-скоро - търговска политика. Всичко написано дотук обаче говори, че българинът обича всичко за всички да е еднакво. А уж социализмът е мръсна работа... Но какво ли се чудя - хората са така тук - приказват едно, а вършат каквото са решили. Кво да го правиш - румънско присъствие от 1916 до 1940 ...

В ПО-ДОБРАТА ПРИЕМНА ЗА 24 ЧАСА КУПИХМЕ ТРИ БИЛЕТА СОФИЯ-ДОБРИЧ С ТРИ ЦЕНИ
Автор: Anonymous да 2010-04-21 @ 13:29 EEST

Румънците научиха добруджанци на много добри неща, нотова е друг въпрос, защото тук става дума за изнудване на населението, което живее далеч от София. Министерството на транспорта да се заинтересува как обслужват по далечните линии в Европа и да спре корупцията в тази фирма. Еди пример - в Западна Европа в автобусите, обслужващи дългите линии, работят химически тоалетни, а в България изнудват пътниците да пътуват без тоалет по 3-4 часа и се сърдят или подиграват на хората, искащи да се спре за тоалет. Фирмите навярно плащат на контрольори или министри, за да си затварят очите. Така е и с някои международни линии.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди