изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:47 EEST
ОБЩИНСКА БАНКА ПОДПИСВА ДОГОВОРА ЗА ЗАЕМ НА ОБЩИНАТА С 10 МЛН. ЛВ.    
НовиниДоговорът ще бъде подписан на 21 април от 11.30 часа в малката зала на общината в присъствието на медии.

Общинска банка АД бе избрана за финансовата институция, която ще кредитира Община Добрич за реализацията на мащабен инвестиционен проект на стойност 10 милиона лева след проведен конкурс по закона за обществените поръчки. Банката предложи най-нисък процент за редовния дълг в размер на 5,780%. Община Добрич ще поеме дълг в размер на 10 милиона лева за осъществяването на голям инвестиционен проект за подобряване на градската среда. Дългосрочният дълг е с окончателно погасяване до 10 години, считано от датата на подписване на договора. Гратисният период за главницата ще бъде 18 месеца, а начина на погасяване на лихвата на тримесечни вноски. Общинският дълг ще бъде усвоен в рамките на 30 месеца. Финансовите средства ще останат в банката до извършването на ремонтите, след което ще бъдат разплатени изпълнителите. Предложените дейности в инвестиционния проект на Общината са насочени към изграждане на пешеходни връзки и подходи с прилежащи паркоместа и паркова мебел във вътрешноквартални пространства и отделни жилищни групи; преасфалтиране на улици, провеждащи интензивно автомобилно движение и осигуряващ достъп до големи жилищни групи след възстановяване на подземните инженерни мрежи; ремонт и възстановяване на елементи на масовия градски транспорт; изграждане на спортни обекти, спортно игрище с изкуствена настилка.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКА БАНКА ПОДПИСВА ДОГОВОРА ЗА ЗАЕМ НА ОБЩИНАТА С 10 МЛН. ЛВ. | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ОБЩИНСКА БАНКА ПОДПИСВА ДОГОВОРА ЗА ЗАЕМ НА ОБЩИНАТА С 10 МЛН. ЛВ.
Автор: Anonymous да 2010-04-21 @ 16:06 EEST
Дами и господа  ОБЩИНАРИ! Кога ще построите блок "Добрич"? Не Ви ли е срам да харчите пари за някои не належащи проекти, а хората чакат по 30 години за да получат  жилище за отнетите им имоти!! ПОЗОР!! УЖ КОМУНИЗМЪТ СИ ОТИДЕ!!
ОБЩИНСКА БАНКА ПОДПИСВА ДОГОВОРА ЗА ЗАЕМ НА ОБЩИНАТА С 10 МЛН. ЛВ.
Автор: Anonymous да 2010-04-21 @ 16:35 EEST

Комунизмът си отиде, но по негово време се строяха над 2000 апартамента в Добрич годишно - сега по колко строи общината?

ОБЩИНСКА БАНКА ПОДПИСВА ДОГОВОРА ЗА ЗАЕМ НА ОБЩИНАТА С 10 МЛН. ЛВ.
Автор: Anonymous да 2010-04-21 @ 21:03 EEST
Лесно си гласуваха общинарите от ГЕРБ заем докато са на власт да го похарчат, но кой ще го плаща...личен заем биха ли изтеглили в днешно време и дали за 10 год. ще бъдат в Добрич

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди