изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:40 EEST
Как ще изглеждат вестниците в бъдеще?    
ЛюбопитноЦифровите устройства като електронни четци и компютри във формата на таблети улеснят значително живота на съвременния технологичен човек. Въпреки това, възможностите на съвременната технология все още е доста ограничена, при всички предимства на модерния дизайн, много от тези технологии още изостават. Какво специално? Нека да попитаме този въпрос Джей Ким (Jae Кim), който представи концепцията на електронен вестник наречен The Page.


Устройството е изработено в тънък полупрозрачен корпус, който заема двете страни на пълноразмерния сензорен екран. Избирането на режима за преглеждане на вестника е подобен както при уеб-страниците. Вие ще можете да намаляте заглавията на новините и да прочитатен основния текст на компактния екран, което е най-добрия вариянт при четене на вестник докато човек се вози в метрото. Освен това ще можете напълно да мобилизирате дизайна на електронния вестник и да прегледате новините в пълния си диапазон. Като говорим за конструкция, на пълноразмерния екран, вие ще можете да контролирате интерфейса на The Page от допълнителния дисплей, който се проектира  директно на масата. Това ще бъде в помощ на тези, които искат да се запознаят с пресата още на закуска. Изясняване на техническите характеристики на електронния вестник на бъдещето не са изяснени от самия автор.
http://digital.bg

 


Сходни връзки

Как ще изглеждат вестниците в бъдеще? | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Как ще изглеждат вестниците в бъдеще?
Автор: Anonymous да 2010-04-20 @ 20:50 EEST

Вестниците ще изглеждат както сегашните вестници - енергонезависими. Като спре тока и електрониката умира.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.19 секунди