изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:23 EEST
4-ма братя гастарбайтери повалят с ритници бременна съседка, тя губи бебето    
Новини
Насилниците се хвалят: Няма да лежим в затвора, имаме покровител в МВР, В АГ отделението на санданската болница абортира след психически и физически тормоз 17-годишната Владимира Димитрова Владимирова, която живее в с. Джигурово, община Сандански, съобщиха родителите й. Абортът е извършил гинекологът екскмет д-р Драго Попов, пише в. "Струма". 


Той съобщи, че въпреки усилията на екипа не успели да спасят плода, тежащ 350 грама. Завеждащ отденението д-р Георги Атанасов съобщи, че експертиза ще установи дали причината за аборта е психическа или физическа травма. Стефан, баща на пострадалата Владимира, каза, че причината за спонтанния аборт е тормозът, на който е била подложена Владимира от съседите, братята Асен, Румен, Йосиф и Златко Мутафчиеви, които са пребили жестоко съпруга на бременната Владимира - Бисер, в заведение в центъра на с. Джигурово.

Те го проследили до къщата и там отново започнали да го налагат. Владимира се опитала да спаси съпруга си, като застанала между него и побойниците. Йосиф и Асен, които знаели, че тя е бременна, тъй като живеят в съседство с тях, не се притеснили от факта, че жената носи отроче в корема си, с ритници я повалили на земята и продължили да я удрят. По спешност е закарана в болницата в АГ отделението, където й е оказана помощ и след три дни е изписана. След два дни обаче вследствие на преживения тормоз Владимира получава болки и контракции, връщат я в болницата, където е абортирала.

Владимира и съпругът й Бисер са депозирали жалба в полицията срещу четиримата братя, които работят в Гърция и се прибират през почивните дни в родното си село. Те са дали писмени обяснения за побоя, но досъдебно произвоство или акт по Указа за борба с едро хулиганство срещу четиримата братя не е заведено. Бисер заяви, че Асен се похвалил, че нищо няма да му направят, защото имал влиятелен човек в полицията в Сандански, който им помага и заплашил жертвите, че каквото и да и да правят, те няма да влязат в затвора, тъй като са силните на деня и да не се заяждат с тях, че лошо им се пише. Бисер е категоричен, че ще търси правата си в съда и възмездие заради загубата на неродения си син. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

4-ма братя гастарбайтери повалят с ритници бременна съседка, тя губи бебето | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди