изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:03 EEST
СТОЯН СТОЯНОВ ЩЕ ПОРИ ВЯТЪРА С НАЦИОНАЛНАТА ФЛАНЕЛКА    
СпортКолоездачът на Добрич 1905 Стоян Стоянов е включен в младежкия ни национален тим за състезатели до 23-годишна възраст.

Днес той и останалите ни елитни велосипедисти ще бъдат събрани на Колодрума в София от наставника на “трикольорите” Тодор Колев. Стоян, чийто личен треньор е Георги Друмев, за първи път ще облече националната фланелка. Той и останалите ни топ колоездачи ще участват в три еднодневни състезания – 60 километра колокритериум в Белград, 180-километров класик в Баня Лука и 167-километров класик от Баня Лука до Белград.

Стартовете са с категория 1.2 и най-добрите ще вземат точки за световната купа. В надпреварите ще се включат елитни отбори, които се представят в състезания като Тур дьо Франс и Джиро ди Италия.  Общо 220 души ще участват в състезанията.

“Стоян е на 20 години. За мен той е един перспективен състезател, на който ще разчитам много през следващите години. През последните няколко сезона той се доказа като голям боец в стартовете у нас и заслужено Тодор Колев му е изпратил повиквателна за националния отбор. Очаквам състезателят ми да оправдае доверието на селекционера на представителния тим”, каза треньорът на добричкия колоездач Стоян Стоянов – Георги Друмев.

На състезателите на Добрич 1905 им предстои участие за купа Сливен на 1 май. След това мъжете заминават да участват в колонадпревара в Португалия. Юношите младша възраст ще се включат в международен турнир от 7 до 9 май във Видин, а на 15 и 16 май възрастовата ни група е домакин на отборен шампионат на шосе.

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

СТОЯН СТОЯНОВ ЩЕ ПОРИ ВЯТЪРА С НАЦИОНАЛНАТА ФЛАНЕЛКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди