изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:54 EEST
ЧЕТИРИ ПОБЕДИ ДЕЛЯТ КАЛИАКРА ОТ "А" ГРУПА    
СпортПет кръга остават до края на първенството в Източната "Б" футболна група.

тборът на Калиакра оглавява класирането, като има една точка повече от Дунав и две повече от Несебър. Освен това каварненци са изиграли и един мач по-малко от преките си конкуренти за първото място, което гарантира участие в "А" група от началото на следващия сезон. А това означава, че дори Дунав и Несебър да спечелят всичките си срещи до края, българското Каляри ще влезе в първия ешелон, ако запише четири победи. Целта изглежда напълно постижима, като се има предвид, че избраниците на треньора Филип Филипов имат три домакински мача - с Брестник (Пловдив), Добруджа и Миньор (Раднево), двубой с Черноморец (Балчик) в Албена и гостуване на Спартак (Пловдив). 

Днес са срещите от 26-ия кръг, в който Калиакра приема от 19.00 часа тима на Брестник. От изпълнителния директор на каварненския клуб Венцислав Василев научихме, че подготовката на състезателите за предстоящия сблъсък е преминала нормално и че е направено нужното разузнаване на съперника. "Брестник е добър отбор, съставен от млади футболисти, които играят бързо. Нашият отбор обаче е много добре подготвен и ако състезателите изпълнят указанията на треньора, мисля, че ще спечелим трите точки", каза още В. Василев. Треньорският екип на Калиакра няма да може да разчита на двама от играчите си - халфовете Диян Кателиев и Филип Флоров, които са контузени.

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

ЧЕТИРИ ПОБЕДИ ДЕЛЯТ КАЛИАКРА ОТ "А" ГРУПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди