изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:51 EEST
РОКЕРИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА СЕ СЪБИРАТ КРАЙ АЛБЕНА    
НовиниВключват се в кампанията „Подай ръка, помогни на моторист”

Стотици рокери от цялата страна ще открият Мотосезон 2010. Те се събират от 23 до 25 април в базата на лагер Фиш-Фиш край курорта Албена. Домакини ще бъдат рокерите от Мотоклуб „Орлите” в Добрич. За първи път в Добрич ще се проведе парадна мотообиколка. Мото пейнтбол и мотобол са само част от състезанията, в които мотористите ще демонстрират мото-умения. Те считат, че няма по-подходяща комбинация за покачване на адреналина на хората с „бензин в кръвта” от рев на мотори, бира, скара, хард музика, морски въздух, хубаво време и страхотна компания. Затова организаторите на събитието отново са се погрижили да осигурят всичко това на гостите си. Официален спонсор на форума е Шуменско пиво. За първи път в Добрич, ще се проведе парадна мотообиколка на 24 април. Мотошествието ще тръгне в 10:00 ч. от бившия Техномаркет и ще премине през основните пътни артерии на града, след което ще поеме към Фиш-Фиш – КК Албена.
Организаторите Мотоклуб Орлите – Добрич, са заложили в програмата на мероприятието забавни игри, които ще подарят на присъстващите много смях и веселие. Мотористите ще демонстрират своите мото-умения в редица състезания като Бавно каране, Мото-пейнтбол, Мотобол. В купона ще се включат група Джаста Праста с авторска музика и група Бумеранг.
На рокерския форум ще се продават и тениски на кампанията „Подай ръка, помогни на моторист”. Тя е подета от варненски мотоциклетисти и подкрепена от moto.bg. Целта й е набиране на средства в помощ на мотористи, пострадали при пътно-транспортни произшествия. Събраните средства ще бъдат предоставени на нуждаещите се с цел лечение и при нужда закупуване на помощни средства.
 


Сходни връзки

РОКЕРИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА СЕ СЪБИРАТ КРАЙ АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди