изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:15 EET
Българин докосна вулкана    
Любопитно Българин докосна вулкана, който обърка цяла Европа. Бившият волейболист на “Марек Юнион-Ивкони” Емил Костов се докосна до Еяфялайокул в Исландия. 26-годишният дупничанин Емил Костов oт 3 лета работи в Хафнарфьордур в “Актавис”.

“Буквално след 24 часа тръгнах с колеги натам. Бях след нощна смяна, но любопитството ме изгаряше и не исках да почивам и отлагам ходенето до него. Нямахме много информация, преди да тръгнем, и като пристигнахме на изходна позиция, се оказа,че имаме 4 часа до горе. Няма такъв студ. Очилата ми замръзваха отвътре. Беше минус 18 градуса и с вятъра ставаше супергадно, но определено си заслужаваше. Хората с шейни и АТВ-та се връщаха от вулкана, докато ние се скъсахме от ходене. Ама тръпката е един път", разказа за "24 часа" Костов.

Той е юноша на дупнишкия клуб, но решил да търси щастието си в Исландия, където играеше до миналата година в местен отбор. "Много ми липсва Александър Симеонов, с когото до миналата година бяхме всеки ден заедно. Радвам се, че той стигна до националния отбор и това го оправдава, че изпусна разходката до вулкана", допълни в шеговит тон Костов. Симеонов е бивш волейболист на "Левски Сиконко" и игра в Исландия до миналия сезон.

ДИМИТЪР ДИМИТРОВ

http://www.24chasa.bg/

 


Сходни връзки

Българин докосна вулкана | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди