изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 21:15 EEST
ИЗДИРВАТ БАНКОВ СЛУЖИТЕЛ ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОНН БАНКА В ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

Полицаи от цялата област издирват служител на банков клон в Добрич, който е в неизвестност, научи НДТ. Целият екип на банковия клон на Първа инвестиционна банка е потресен и притеснен, какво се е случило с техен колега, разказаха от банката пред репортер на вестника. Във финансовата институция отказаха да споделят как се казва изчезналият, но разказаха, че в петък той излазъл в платен годишен отпуск.



 Не е имал никакви пререкания с колеги и дори това бил най-уравновесения, спокоен и ведър човек, категорични са колегите му.  Мъжът работел като техническо лице в банковия клон. Във вторник сутринта съпругата му се обадила в банката да попита дали знаят нещо за него, тъй като го нямало. Полицейски източници, пожелали анонимност, разкриха, че са работи по всички версии и мъжът, който е около 40-годишен се издирва. В сряда в късния следобед бил намерен автомобилът му, изоставен до пицария в Балчик. Служителите на реда очакват до дни да намерят и него. Според неофициални източници изчезналият се казва Пламен.
 


Сходни връзки

ИЗДИРВАТ БАНКОВ СЛУЖИТЕЛ ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОНН БАНКА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди