изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:10 EEST
МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН "ИНТЕГРАЦИЯ И УСТОЙЧИВОСТ НА СЪВРЕМЕННОТО ОБЩЕСТВО"    
ОбществоМеждународен ден "Интеграция и устойчивост на съвременното общество"  организира на 27 април ВУМК в Добрич. Ще бъде представен проектът "Устойчивото развитие през погледа на младите хора" от неговия координатор Деница Йорданова.

Ръководител на проекта е Цветалина Генова. Секция 1 на форума е на тема "Европейска стратегия за устойчиво развитие и предизвикателства". Втората секция е озаглавена "Добри практики за устойчиво развитие на местните общности - примерът на проект "МОБИЕЙДЖ" и по нея ще говори Венера Зашева, координатор "Връзки с обществеността проект "МОБИЕЙДЖ"". Младежки делегации от България, Германия, Франция, Южна Африка, Узбекистан и Казахстан ще вземат участие в трета секция по темата "Предизвикателствата пред устойчивото развитие на местните общности в света" . Предвидени са още презентация и дискусия на тема  "Младежи доброволци: как можем да променим нашата общност". Форумът ще завърши с отворена дискусия - "Международно сътрудничество между младежите от Европейския съюз и страните от света".
 


Сходни връзки

МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН "ИНТЕГРАЦИЯ И УСТОЙЧИВОСТ НА СЪВРЕМЕННОТО ОБЩЕСТВО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди