изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:49 EEST
Любовница на депутат от ГЕРБ напира за “Мис България” 2010. Скандали тресат “Визаж”    
Мис & Мистър Според клюката с най-големи шансове да стане “Мис България 2010” довечера е 20 годишната русенка Надежда Денчева. Тя е наистина готина, но най-красива според нас и най-достойна за короната е една друга русенка. Това е синеоката и тъмнокоса Лидия Стойчева. Тя е с няколко класи над другите участнички и това се забелязва от километър.

Вижте й снимката по-надолу, за да прецените сами. Дано само журито да не се състои от късогледи индивиди. Интимни връзки със съгражданката й Надежда Денчева имал известен крайдунавски баровец, който обаче нямало никакво намерение да се бърка кеш, за да осигури короната на любимата си. За сметка на това звънял непрекъснато на Жени Калканджиева, за да я уговаря да избута неговата приятелка до титлата. Със сериозни шансове била и 21 годишната софиянка Евелин Соколова, която според в. “Уикенд” била гадже на депутат от ГЕРБ. Калканджиева обаче не я харесвала."Искам тази година изборът да е честен", казвала шефката на "Визаж"

Сериозни шансове имала и 21 годишната софиянка Ромина Андонова. Тя агитирала близки и роднини да гласуват за нея с есемеси. Владее перфектно немски и английски, което е сериозно предимство за нея.. “Лют скандал коя да бъде новата “Мис България” 2010 тресе агенция “Визаж”. За пръв път от години за титлата не е броен рушвет. Може би причината за това е финансовата криза, която явно се е отразила и на джобовете на гаджетата на манекенките”, пише в. Уикенд.

Част от осемнадесетте претендентки да сложат короната на "Мис България 2010" се разбунтуваха снощи и заплашиха да не излязат на подиума тази вечер. Причината е, че организаторите от “Визаж” поискали те да подпишат договор за ангажиментите си в случай, че спечелят титлата. Много мовичета отказали. Имаше опасност и да не излязат на сцената. Жени Калканджиева се побърка от нерви, но накрая хубавиците кандисаха . Поне така твърдят от "Визаж". А за какво са всъщност са били скандалите? Ще се чуе.

И кандидат миските по нашите земи станаха много капризни. Или пък кризата удари мощно и на този фронт. Вече на красавиците май не им пука толкова дали ще сложат короната и ще спечелят признанието за най-красива българка. Може би, защото станаха свидетели какви обиди и подигравки отнесе досегашната “Мис България” Антония Петрова. Перничанката демонстрира такъв свръхчовешки непукизъм, че всеки носорог може да й завиди и продължи да повтаря: “Аз съм доказала, че съм най-красивата”, но това не е по силите на всяка. Новите претендентки изглежда се замислиха дали си заслужава на всяка цена да носиш такава титла, заради която ще те скъсат от бъзици. А и казват, че баровците вече избягвали да издържат миски, защото им излизали твърде скъпо. Криза е. Даже от красавици взеха да пестят тарикатите, коментира "Монитор".

Спрягат Надежда Денчева за новата носителка на титлата "Мис България" 2010.
 
Русенката Лидия Стойчева определено е най-красива.
 
Софиянката Ромина Андонова
 
Яна Чинкова
 
Евелин Соколова
 
 


Сходни връзки

Любовница на депутат от ГЕРБ напира за “Мис България” 2010. Скандали тресат “Визаж” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди