изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:26 EEST
Мъж загина на Витиня след удар с 200 км/ч    
Новини
27-годишен млад мъж загина при тежка катастрофа на автомагистрала Хемус, станала вчера около обяд. Минути преди 11 часа, шофьорът на луксозен Мерцедес губи управление и се удря в мантинелата на първия мост преди Витиня, съобщи телевизия Pro.bg. Желязото влиза през предната част на колата. Цели 15 метра мантинела минават през тялото на шофьора и излизат през задната част на автомобила.


Загиналият мъж е от Севлиево. Колата е със софийска регистрация и е на изплащане. Автомобилът се е движил с над 200 километра в час, не е установен спирачен път. Отчупена е 50 метра мантинела, здраво споена с болтове.

Ако преградата е липсвала, колата може би е щяла да полети в пропастта, чупейки високата преграда на моста, коментират пътни полицаи. Свидетели на инцидента няма. Няколко часа движението в района беше затруднено. Пожарникари и пътни полицаи обезопасяваха участъка.

180 души са загинали на пътя от началото на годината, сочи черната статистика. Ранените са 1970. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Мъж загина на Витиня след удар с 200 км/ч | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Мъж загина на Витиня след удар с 200 км/ч
Автор: Anonymous да 2010-04-24 @ 14:31 EEST

Абе винаги съм се чудил, как тъй "няма свидетели", пък знаят кога е станало.

"Няма свидетели" за мен означава, че някой го е засякал и беднякът се е набучил в мантинелата. Оттам нататък физическите закони на динамиката са довършили работата. Гадна работа...

Мъж загина на Витиня след удар с 200 км/ч
Автор: Anonymous да 2010-04-26 @ 01:35 EEST
Наистина беше ужасно , мантинелата беше пробила колата , явно от удара се е откъснала и заедно с автомобила беше продължила около 50 м.Кагато спрях и отидах да колата , мъжа все още даваше признаци на живот , но не можах да отворя шофьорската врата и затова разбих задното стъкло със крика на моята кола , отворих вратата и вътре гледката беше ужасна , полувината двигател беши в колата , мантинелата го беше вкарала вътре.Мъжа само хрипаше легнал към таблото и не посмях да го вдигна, защото мислех, че мантинелата е минала през нега , от към бъбреците се виждаше голяма рана.Обадих се на №112 , един друг човек се обади на полицията .Магистралната полиция дойде много бързо , заедно с нея спря и една лекарка да помогне , жената си разбираше от работата и каза така "ако е минала мантинелата през него никой няма да може да помогне и за това трябва да разберем, какво можем да направим ". Разчистихме и го изправихме .... ще ви спястя това което видяхме , гледката беше ужасна....тогава дойдоха линейката от Ботевград и хората от 112.
Жалко за момчето , издъхна пред очите ни, беше на около 35-40г.Трудно се забравя това , дори и след няколко безсънни нощи !
Мъж загина на Витиня след удар с 200 км/ч
Автор: Anonymous да 2010-04-26 @ 02:11 EEST
Така е човек , знаеш ли , че никой не спря да помогне , минаха повече от 100 коли , гледаха сеир , само една лекарка спря , жената си разбираше от работата , но уви , момчето беше безвъзвратно наранено , просто нямаше никакъв шанс ....не ми се говори за това , ..писах и в сайта на БиТиВи , където са отразили катастрофата , дали някога ще се съвземе тази наша нация от тази апатия....незнам...според мен няма значение колко скъпа кола е карало момчето , та да си казваме "е тоя се наигра" виждайки какво става...Господи ами  ако е имал и семейство...Не ми се говори повече...
Мъж загина на Витиня след удар с 200 км/ч
Автор: Anonymous да 2010-04-27 @ 08:48 EEST
Ами карал с над 200 км.Това какво е ? Добре че няма други пострадали.Гъзлювци !
Мъж загина на Витиня след удар с 200 км/ч
Автор: Anonymous да 2010-04-27 @ 09:31 EEST
Е, тъй то. Правилно. Но моралът в човека не позволява да се говори лошо за човек, загинал поради глупост. Всички сме грешни. Не бива да се забравя това, когато съдим. ;-)

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди