изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:16 EEST
Новата Мис България обожава животните, пяла в ”Бон-бон”    
Мис & Мистър
   21-годишната Ромина Андонова спечели титлата Мис България 2010 на конкурса, който се проведе на 23 април в Рейнбоу Плаза и ще се излъчи по Нова ТВ в неделя. Ромина е от София и владее перфектно немски и английски език.


„Мис България 2010” е завършила специалност „Графичен дизайн” в Професионална Гимназия по Полиграфия и Фотография. В момента е във втори курс, специалност „Биология”, в СУ „Св. Климент Охридски”, но тежка травма от падане с АТВ я принуждава да прекъсне по медицински причини. Вече напълно възстановена, тази есен Ромина ще се завърне към редовните си учебни занимания. Най-красивата българка на годината много обича животните, в гардероба й няма място за дрехи от естествена кожа, а в дома си отглежда две костенурки. От 4 години се занимава професионално с модерен балет – танцува в балет „Магия”. Като дете е тренирала карате и волейбол. Част от детска вокална група „Бон бон”, новата „Мис България” е пяла на една сцена със звезди като Георги Христов, Росица Кирилова, Нели Рангелова и Орлин Горанов, но се отказва от пеенето заради подготовката й за кандидатстване в ПГПФ.

Жури избра брюнетката, след като участничките дефилираха в стандартните три дефилета – специално изработени след конкурс от студенти на НБУ модели, бански костюми Lisca, очила Kwiat и Daris Shoes и тоалетите на Fede fashion studio. Първа подгласничка на Ромина стана 22-годишната пловдивчанка Яна Чинкова, а след нея се нареди Зорница Стойчева – на 21 години, също от Града под тепетата.

Вече бившата Мис България Антония Петрова короняса победителката. Церемонията уважиха и Мис България 2005 Роси Иванова и Мис България 2007 Юлия Юревич, облечена в шикозна зелена рокля от новата колекция на Виргиния Здравкова.

Водещи на церемонията бяха певицата Деси Тенекеджиева и журналистът Драгомир Симеонов. Наскоро дебютиралият солов певец Monyx пък беше избран от организаторите на конкурса Мис България 2010 за музикална звезда на церемонията. Харизматичният изпълнител  на Монте Мюзик направи впечатление на медиите и феновете веднага след промоцията на първата си авторска песен „Coffee is Over”.

Благотворителната кампания на конкурса тази година е „Да запазим планетата, да живеем здравословно”.

dir.bg

сн. Георги Божиков - Hammer Studio

Мис България 2010

Софиянката Ромина Андонова е Мис България 2010

 


Сходни връзки

Новата Мис България обожава животните, пяла в ”Бон-бон” | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Новата Мис България обожава животните, пяла в ”Бон-бон”
Автор: Anonymous да 2010-04-25 @ 13:59 EEST
ммм, наистина е хубава. Преди години и в добрич имаше такива симпатяги. Ама тогава и диетата беше по-друга. Сега повече от половината млади жени в добрич са или за дебелариума, или за кожния лекар.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди