изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:20 EEST
Среднощен лов на проститутки в Харманли    
НовиниПроститутките ще се разминат с актове, след като вече имат по няколко, докато родителите на непълнолетните получиха предупреждение за акт при следващо провинение.

В среднощна акция на харманлийската полиция около паркингите и в нощните заведения бяха задържани 14 проститутки и свързани с тях 7 мъже без документи. В нощния лов попаднаха и 14 непълнолетни, които се забавляваха с алкохол в нощните барове, въпреки забраната. Те се опитаха да духнат от проверяващите полицаи, но сред кратка гонитба са заловени. По-късно полицаите извикаха родителите им в полицията, за да си ги приберат вкъщи.

Проститутките и съмнителните мъже останаха в полицейското управление в Харманли, за да пишат обяснения и да им бъдат съставени актове. Те са от редовния контингент на полицията и при всяка нощна проверка попадат в полицейския участък. За никого не е тайна, че цяла тумба проститутки от цяла България заработват около паркингите в Града на Белоногата.
В градчето има и тайни квартири, които се плащат от сутеньорите, но много от жриците на любовта не искат да делят печалбата си с други и затова се инсталират край паркингите с надеждата да заработят някое и друго евро. Тук през почивните дни идват застаряващи сладострастници от Гърция и в тях е надеждата на жриците. Иначе българите обедняха и не дават вече пари за платена любов.

Тодорка Николова, БЛИЦ



 


Сходни връзки

Среднощен лов на проститутки в Харманли | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди