изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:57 EEST
Кмет до кмета на дербито в Балчик    
Спорт Голямото дерби на общинските отбори е днес в Балчик, където един срещу друг излизат местният Черноморец и съседите им от Калиакра (Каварна). И двата клуба се покровителстват от кметовете Николай Ангелов и Цонко Цонев. Двата града са на по-малко от 20 км разстояние, а цяла Каварна заминава днес за Балчик, за да подкрепи своите по пътя за "А" група.

- Играем феърплей и ще продължим да го правим, за нас това е мачът на сезона - каза кметът на Балчик Николай Ангелов. - Няма да вдигам обаче премиите. Досега, когато съм обещал допълнителни стимули, не можем да бием. Затова премиите ще се дават според вътрешния правилник.

Двете агитки няма да бъдат отделяни, добави Ангелов. В досегашните мачове феновете от съседните градове винаги са се държали прилично.

Кметът на Каварна Цонко Цонев добави:

- Играем за победа. Знам, че Балчик ще се хвърлят здраво срещу нас, това правят и всички отбори, които играят срещу Калиакра. Много е важно освен да бием, да се опазим от контузии и картони за полуфинала за купата в Поморие.

Кметът на Балчик: Време ни е да бием Калиакра

Този мач за нас е по-особен. Това се явява регионално дерби и винаги играем за собствената си публика в мачовете си срещу Каварна.

Надявам се футболистите да се хвърлят здраво и да покажат пред вярната ни публика, че най-после е време да победим Калиакра в професионалния футбол", обяви кметът на Черноморец (Балчик) Николай Ангелов.

„Нямаме кадрови проблеми. Това за нас е мачът на сезона. Ние за разлика от други отбори имаме пари и ще играем за себе си и за нашата чест. Крайно време е да победим и да покажем, че сме по-стойностният отбор в мачовете между Черноморец и Калиакра. Наблюдавах доста срещи на противника и знам, че имат слаби страни", добави и треньорът Радостин Димов.

http://www.football24.bg

 


Сходни връзки

Кмет до кмета на дербито в Балчик | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Кмет до кмета на дербито в Балчик
Автор: Anonymous да 2010-04-25 @ 19:37 EEST
Браво Черноморец-ВЕЛИК отбор.4-2 ще го помните дълго ГАГАУЗИ!!!.Защо Ви нямаше на стадиона г-н ЦОНЕВ????Такъв срам скоро няма да видите!ЧЕРНОМОРЕЦ СА ВЕЛИКИ !!!!!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди