изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:38 EET
ЧЕРНОМОРЕЦ ОТДАЛЕЧИ КАЛИАКРА ОТ "А" ГРУПА    
СпортБалчишкият Черноморец победи Калиакра с 4:2 в среща от 27-ия кръг на Източната "Б" група и с това почти попари мераците на съседите си да играят в елита.

Мачът  в Албена започна с два бързи гола за символичните домакините. Владимир Зафиров откри още във 2 минута, а  Мартин Христов покачи в 34-ата. Детелин Димитров и Александър Събев бяха точни за Калиакра в 45 и 56 мин. В герой на срещата се превърна Георги Филипов, който наказа каварненци с голове в 62 и 90 мин. Близо 60 минути гостите играха с човек по-малко, след като Георги Станчев бе изгонен след червен картон в 37-ата мин. Начело в групата вече е Несебър с 53 т., следван от Дунав с 52 и Калиакра с 50 т. Отборът на Цонко Цонев вече няма право на повече грешки до края, ако иска да се класира за "А" група.
Брестник победи Добруджа с 1:0 насред Добрич. Единственото попадение в мача падна още във 2 минута. Петър Атанасов донесе трите точки за тима си. Той изскочи сам срещу вратаря Марков и пусна топката покрай него. Тя се удари в гредата и влезе във вратата на домакините. В самия край на срещата Данов от гостите пропусна златна възможност, за да увеличи резултата.
Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

ЧЕРНОМОРЕЦ ОТДАЛЕЧИ КАЛИАКРА ОТ "А" ГРУПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди