изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:10 EEST
СЕСИЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ТЕРВЕЛ    
Обществоще се проведе в края на април, съобщиха от общината.


Съветниците ще разгледат два документа, касаещи превенцията на детската престъпност. Единият от тях е годишният отчет на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, а другият - Училищна програма за превенция на агресията в ОУ ”Васил Друмев” в село Орляк. Стратегията е разработена в рамките на проект "Различни под едно небе”.
Общинският съвет ще разгледа и годишния отчет за дейността на тервелската болница. Числата бяха многократно оповестявани пред тервелската общественост в началото на годината, когато започна провеждането на здравната реформа и за 2010 година МБАЛ загуби съществена част от приходите си по клинични пътеки. За 2009 година приходите на болницата са увеличени спрямо 2008 с 7.44 процента. За съжаление, такава тенденция няма за 2010 година, коментират от общината.
Ще бъде разгледано предложение на кмета инж. Живко Георгиев за осигуряване на сума от 1000 лв. за подпомагане пътуването на талантливо дете от Тервел за участие в международен фестивал в Соренто, Италия. Виктория печели безапелационно един след друг конкурси и фестивали в България и се класира за участие в международния фестивал.
Внесени са и предложения за предоставяне за ползване на втори етаж от възстановената по програма ФАР сграда на бившето общежитие в Тервел за нуждите на евентуална бъдеща местна инициативна група - МИГ. НДТ
 


Сходни връзки

СЕСИЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди