изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:38 EEST
ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА ОТЧИТА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПРИХОДИТЕ    
НовиниЗа първото тримесечие на годината над 115 млн. лв. са приходите от винетни такси, съобщава на сайта си агенция Пътна инфраструктура.

През първите три месеца на тази година продадените само в централната администрация на АПИ и Областните пътни управления винетки са за близо 17 млн. лв., като сравнено със същия период на миналата година приходите от винетни такси, продавани в АПИ и пътните управления, са се увеличили със 75 %.
От 1 март е възстановена и дейността на мобилните групи към АПИ, които осъществяват контрол на движещите се по републиканските пътища пътни превозни средства по отношение на обща маса, осово натоварване и габаритни размери, съобщават още от агенцията. Мобилните групи са извършили 122 комплексни проверки на автомобили, движещи се по републиканската пътна мрежа в цялата страна. Проверени са общо 2 235 броя превозни средства, като са издадени 95 бр. акта за установяване на административни нарушения. За сравнение, за същия период на 2009 г. са съставени общо 39 бр. акта.
 


Сходни връзки

ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА ОТЧИТА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПРИХОДИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди