изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:51 EEST
28 МЛАДИ ПУБЛИЦИСТИ ПЪТУВАТ ДО БРЮКСЕЛ    
Общество28 млади публицисти от всички области на страната ще пътуват до Брюксел с младежкото НДСВ, съобщиха от прессцентъра на жълтата партия в Добрич.

Те ще се конкурират за симпатиите на журито в конкурса на младежката партийна организация за есе на тема "Свободата на реда и редът на свободата". За класираните на второ и трето място са осигурени 28 фотоапарата и 28 МР3 плейъра. Инициативата на МНДСВ се осъществява по повод 5-годишнината от подписването на Договора за присъединяване на България към ЕС на 25 април 2005 г. Вярата в либералните ценности - че най-голяма свобода може да бъде гарантирана само чрез спазването на правилата, доминира в голяма част от есетата, добавят от пресцентъра на партията.
Четири девойки от област Добрич също са изразили своите  виждания  по темата. "Аз избрах да остана в България, за да се боря за създаването на ред и свобода в страната ни" - пише в есето си Велизара Иванова от Добрич, добавят още от партийната централа.
 


Сходни връзки

28 МЛАДИ ПУБЛИЦИСТИ ПЪТУВАТ ДО БРЮКСЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди