изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:50 EEST
Мис България 2010 - с татуировка "Принадлежа на Господ"    
Мис & Мистър Тя е чаровен Скорпион, който отглежда в дома си две костенурки. Освен с любовта си към животните Ромина Андонова спечели журито на конкурса “Мис България” 2010 и със симетричните си черти, а татуировката-надпис Io appartengo a Dio ("Принадлежа на Господ") на китката само допълваше чара й.

21-годишната софиянка спокойно може да работи като графичен дизайнер, тъй като е завършила тази специалност в Професионалната гимназия по полиграфия и фотография. Ромина обаче продължава образованието си в съвсем различна насока – тя следва биология в СУ „Св. Климент Охридски”. Тежка травма от падане с АТВ я принуждава да прекъсне по медицински причини, но тази есен тя смята да поднови  учебните занимания.

Хармоничното си тяло Ромина дължи на модерния балет, с който се занимава професионално от 4 години. Красавицата участва в танцовата формация „Магия”, а като малка пее в детска вокална група „Бон бон”. 

Чаровната брюнетка спечели също и титлата „Мис Симетрия”, връчена  от пластичния хирург д-р Ангел Енчев. Второто място в конкурса зае 22-годишната пловдивчанка Яна Чинкова. Блондинката е едно от лицата на прогнозата на времето по телевизия Про.бг. В Пловдив отлетя и третата корона на конкурса – грабна я 21-годишната червенокоска Зорница Стойчева. 

„Мис България 2010” Ромина Андонова ще представи страната ни на световния финал на „Мис Свят 2010”, който ще се проведе на 6 ноември във Виетнам. Там тя ще се състезава със 120 претендентки от различни страни, сред които ще бъде избрана и победителката в 60-тото юбилейно издание на конкурса.
Автор: ArenaBeauty
Снимки: Кирил Хростов за Санома Блясък

Новата Мис България обожава животните, пяла в ”Бон-бон”

Мис България 2010

Софиянката Ромина Андонова е Мис България 2010

http://www.arenabeauty.com/

 


Сходни връзки

Мис България 2010 - с татуировка "Принадлежа на Господ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди