изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:58 EET
Бориса Тютюнджиева: Виждала съм доста грозни неща с Катрин Вачева. Черна й е душата    
Интервюта

- Коя е Бориса Тютюнджиева?

- Бориса Тютюнджиева е един млад човек, който се стреми да намери своя път в живота, без да разчита на никoго, освен на себе си. Научена съм да се боря от малка и знам, че един ден ще постигна много! В кръвта ми се преплитат две доста силни жилки - македонска и варненска, и мога да кажа, че характерът ми е доста специфичен. Прощавам, но никога не забравям и никога не повтарям грешката си, дори и да искам.



Ангелите са ми силни и успявам да държа себе си далеч от повечето днешни пороци. Не съм от хората, които лесно се доверяват, предпазлива съм, даже понякога повечко, но по-добре така, отколкото да съм наивна. Разчитам само на себе си и на родителите си, защото хората са неблагодарни и най-близките ми приятели са ми забивали най-силните ножове в гърба. Но ако ме познаваш, ще знаеш, че длъжна никога на никoго не оставам...

- Вярно ли е, че майка ти е много богата бизнесдама и това ти помага да водиш безгрижен живот. Злобари подхвърлят, че на нея дължиш повечето си успехи досега…

- Не смятам, че има значение дали майка ми е богата бизнесдама, или не! Никога не съм водила „безгрижен живот” и не съм научена да прахосвам парите си, а да съумявам да ги „въртя”, за да ги умножавам. Цял живот ще дължа всичко на родителите си, защото те са ме направили това, което съм, и един ден съм сигурна, че ще се гордеят с постиженията ми. А хорското мнение доста слабо ме вълнува! Не живея за хората, които ме плюят, а за тези, които ме обичат!

- С какво те предизвика пребитата от футболиста Орлин Орлинов Катрин Вачева, та така смело я „нахрани” в медийното пространство и без да ти мигне окото потвърди слуха, че всички са запознати с лекото й поведение?

- Не мога да кажа, че Катрин Вачева ме е предизвикала с нещо. Лична причина няма помежду ни и определено не адмирирам действията на този футболист Орлин Орлинов. Мнението, което изказах, няма връзка с побоя над нея, а за нея като личност.

Омръзна ми да се крие истината и мисля, че беше време някой да си каже мнението. Познавам я лично и определено мога да кажа, че за мен тя не е стойностна нито като жена, нито като човек. Не знам как може да се наричаш миска и модел с второ място на „Мис Силикон”?! Определено не смятам, че чрез изкуствени интервенции и някаква спечелена титла за добре обработен силикон може да се наречеш модел.
Всяка жаба трябва да си знае гьола! Никога не съм толерирала прекалено разкрепостеното поведение и въобще не ме е страх да го кажа! Яд ме е, че заради такива момичета, които си лепват етикета „български модел”, мнението в чужбина за нас е грозно и обидно, но разбираемо... Докога ще си мълчим за всички очевидни неща?!?

- Какво по-конкретно си чувала за Катрин и смяташ ли, че твърденията й за насилие срещу нея са истина или тя е поредната силиконка, която търси евтина слава, а се чу и че снимката със счупения й нос била от пластична операция?

- За нея не само съм чувала, но и съм виждала доста грозни неща, които няма смисъл да коментирам. Не мога да кажа дали твърденията и за насилието срещу нея са верни, но доколкото я познавам, няма да се учудя, ако е преувеличила. Черна й е душата на това момиче и всеки, които я познава, може да го усети. Няма какво повече да кажа за нея.

- Тя твърди, че един мъж е предпочел нея пред теб и ти затова злословиш така срещу нея…

- Първо аз не „злословя”, а си изказвам мнението за някой, който ми е направил грозно впечатление. А що се отнася до мъж... Винаги съм се опитвала да подбирам мъжете си правилно и всичките, на които съм държала, са били с доста добър умствен капацитет, че да имат афинитет към такъв тип жени като нея. Много смешна нападка!

- Доколкото знам, преди време плейбоят-вратар Ники Михайлов е бил обсебен от теб и е искал да се преместиш да живееш при него в Холандия, но ти не си му обърнала внимание, защото бил бройкаджия. Каква всъщност е истината за вас?

- За Ники Михаилов не мисля, че има кой знае какво интересно да се каже. Лоша дума за него не мога да кажа, той е добро момче, но просто двамата сме много различни. Истината е, че се запознахме в лош период, видяхме, че се различаваме, и всеки пое по пътя си, а за отношенията им с Николета аз не съм тази, която трябва да коментира.

- Това означава ли, че той е правил опити да те прелъсти и да те вкара в леглото си, докато все още е бил гадже с Николета Лозанова?

- Имаше разни опити за „въртележка на два фронта”, но беше разконспириран! Няма лошо, млад човек е…

- И да изясним още - дали е имало интимна връзка между теб и Румънеца или това е поредния ПР, който знам, че той обича да си прави често с разни мацки?

- Хи-хи-хи... с Румънеца определено мога да кажа, че интимна връзка никога не е имало! С него сме си приятели и винаги сме били само това. Не знам как тръгнаха тези слухове! Той е весел човек, добър мой приятел, но… само толкова. Харесвам го като човек и изпълнител, но нищо повече. Румънеца си е Руми и това си е...

- А Борис Дали, в чийто клип се снима? Случи ли се нещо между вас или професионализма надделя, ама честно?

- Клипът на Борис Дали беше огромно удоволствие за мен. Борката е изключително готин като персона, изключително земен и забавен, както и целият екип, с който работихме. А що се отнася до професионализма... Успяхме да удържим фронта. В крайна сметка работата си е работа и се абстрахирахме от всички останали мисли. Но май си влязохме в ролите добре…

- Имаш ли си гадже и кой е той, добър ли е в леглото и с какво най-вече те възбужда?

- Имам човек до себе си, на когото много държа и който ме кара всяка минута да се чувствам обичана и специална. Той не е известен и не обича особено да излиза - пълната ми противоположност, но определено тръпката ми е голяма! Има от време на време сблъсъци в характерите ни, защото и двамата сме инати, но в крайна сметка, когато човек обича, се научава да прави компромиси. Аз по принцип не съм особено влюбчива, даже малко темерут и леко хладна, но когато някой ми влезе под кожата, много трудно излиза оттам. Влюбена съм за втори път в живота си и това ми дава много сили! А дали е добър в леглото?! Определено аз съм човек, който обожава секса и това е едно от водещите неща при мен във връзката. Щом съм с него, значи със сигурност се справя много добре.

- А каква е Бориса в леглото?

- Ако трябва да се дефинирам, може би съм огнена, даже пареща на моменти, нежна, страстна, всеотдайна, енергична, ненаситна и различна! /смее се– б. а./

източник: БЛИЦ/ Светлана ТЕРЗИЕВА - СЕСИЛ

ОЩЕ ЗА БОРИСА ТЮТЮНДЖИЕВА

ОЩЕ ЗА КАТРИН ВАЧЕВА

 


Сходни връзки

Бориса Тютюнджиева: Виждала съм доста грозни неща с Катрин Вачева. Черна й е душата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди