изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:17 EEST
КАЛИАКРА ИЗЛИЗА ЗА ИСТОРИЧЕСКИ УСПЕХ В ПОМОРИЕ    
СпортУтре са полуфиналните срещи от футболния турнир за Купата на България.

тборът на Калиакра, който на четвъртфиналите отстрани първодивизионния Черно море, гостува от 14.00 часа на амбициозния тим на Черноморец (Поморие). При успех избраниците на старши треньора Филип Филипов ще постигнат най-големия успех в историята на футбола в Каварна. "Отиваме, за да бием", каза изпълнителният директор на клуба Венцислав Василев.

За съжаление треньорският екип на българското Каляри няма да може да разчита на някои от основните си играчи. Поради наказания мача ще пропуснат нападателят Георги Станчев и защитникът Антон Димитров. Добрата новина от лагера на Калиакра е, че Иван Петков и Милен Бонев, които доскоро лекуваха контузии, са възстановени и ще бъдат в групата. За исторически успех се стяга и отборът на Поморие. "В последните ни мачове се събира доста публика, защото играем добре. На полуфинала за купата на България очакваме стадионът да е пълен до краен предел. Разчитаме много на публиката, за да оправдае важността на фактора домакинство", заяви за медиите председателят на съвета на директорите на „Черноморец-Поморие" Калоян Панайотов. "Младият ни състав надмина всички очаквания с достигането до тази фаза от турнира. Имаме чудесен потенциал, защо да не отидем и на финал? Момчетата горят от амбиция да се доказват", добави клубният шеф. Той смята, че ще се получи оспорван и зрелищен мач и който не дойде на стадиона, ще изпусне много. Треньорският щаб на поморийските "акули" има да решава сериозен кадрови проблем в центъра на защитата. Костадин Велков е наказан и като партньор на Пламен Димов трябва да бъде преквалифициран играч от друго звено. След червения картон на Велков в последния мач с Дунав в сърцето на отбраната беше върнат централният нападател Яни Пехливанов, но така се обезсили атаката, така че ще се умува и върху други варианти. Георги Калоянов и Тодорин Димитров още не са възстановени от травмите си и със сигурност пропускат мача. В Поморие нямат колебания кой да влезе и кой да отпадне от групата, тъй като разполагат точно с 18 здрави футболисти.

В другия полуфинал Чавдар (Етрополе) приема Берое (Стара Загора).

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

КАЛИАКРА ИЗЛИЗА ЗА ИСТОРИЧЕСКИ УСПЕХ В ПОМОРИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди