изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:59 EET
ИЗТИЧА СРОКЪТ ЗА ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА МЛЕЧНИ СУБСИДИИ    
НовиниНа 30 април 2010 г. изтича крайният срок за подаване на заявления по Схемата за подпомагане на производителите на краве мляко, съобщават от пресцентъра на земеделското министерство.

Съгласно изискванията, Държавен фонд „Земеделие” е изготвил списък на производителите на краве мляко, които отговарят на условията за подпомагане по схемата и могат да кандидатстват за отпускане на помощта. От общо 4 126 допустими кандидати по схемата до момента документи са подадени от около 2 745 производители на мляко. Общият бюджет по схемата е 3,6 млн. лв. Тя се прилага като специфична мярка за подпомагане на производителите на краве мляко в условията на криза.        Право на подпомагане по мярката имат производителите на краве мляко, които притежават индивидуална млечна квота и които са извършили доставки и/или директни продажби на краве мляко през квотния период 2008/2009 г., в размер най-малко на 20 000 кг.
 


Сходни връзки

ИЗТИЧА СРОКЪТ ЗА ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА МЛЕЧНИ СУБСИДИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди