изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:09 EEST
Бойко: Станишев е бил жертва на заговор на Първанов!    
Новини Експремиерът Сергей Станишев е бил жертва на заговор на президента Георги Първанов, защото той му е наложил да управлява в коалиция с НДСВ и ДПС, заяви министър-председателят Бойко Борисов по БНТ тази сутрин. Според него Станишев е имал правилни разбирания и много добре е знаел къде се допускат грешки, но е имал избор и не е разполагал с лостове да спре злоупотребите.

Първанов му е наложил тройната коалиция, затова сам той не е бил в състояние да вземе и едно решение, добави Борисов. 


Според него Първанов сега чака ГЕРБ да свърши мръсната работа и да направи реформите и след една година да оглави БСП или да си направи нова партия, но това не е честна позиция спрямо избирателите.

След като иска нов премиер аз съм готов да върна мандата и да отидем на избори и в този случай аз отново ще се кандидатирам за министър-председател, настоя Борисов.

Според него в противен случай с Първанов ще си играят на котка и мишка и още една година ще се правят, че институциите работят. 

Как така сега, когато започнах да въвеждам ред в държавата,  те решиха да ме плашат със стачки, риторично попита премиерът. Той отново поиска да знае къде са били синдикатите през последните 4 години и защо сега са започнали да го плашат със стачки, а не са грижили за хората досега.

Първанов е върховният главнокомандващ на въоръжените сили и е допуснал в армията да се направят най-големите нарушения – неизгодни сделки и проекти за милиони.

Сега, когато не му угодихме за едно име, той веднага излиза и пак удря в гръб, обяви Борисов.

20 години тези хора непрекъснато са си преразпределяли властта, а сега искат да кажат, че аз и ГЕРБ за 8 месеца сме докарали проблемите, обяви Борисов. А ние сме сред отличниците в Европа, пуснахме и еврофондовете.

Сините, ако ни подкрепят, да ни подкрепят искрено, ако не - избори, категоричен беше премиерът.

Може да се наложи като временна мярка вдигането на ДДС и когато другите мерки сработят, тогава постепенно ще започне отново да пада, обясни Борисов. Ще има намаляване и още от досегашната му стойност в рамките на мандата. Ако ГЕРБ е на власт, в средата на 20102 г. ще има магистрала "Тракия", втори лъч на метрото и спортна зала в София, завърши накрая Борисов. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Бойко: Станишев е бил жертва на заговор на Първанов! | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Бойко: Станишев е бил жертва на заговор на Първанов!
Автор: Anonymous да 2010-04-29 @ 15:49 EEST
   Жертва  на заговор, или се опитвате да обвържете президента с вашите искания за нови избори, които смятате да спечелите като се отървете от президента и до кога ще се избираме, на който когато му дойде времето, трябва да има и читава опозиция!
Бойко: Станишев е бил жертва на заговор на Първанов!
Автор: Anonymous да 2010-04-29 @ 17:30 EEST
Борбата е кой да седне президент... Само не мога да разбера дали е част от някаква предварителна стратегия да вземат всички власти, или просто усещат че есента Дянков може да набере кошница гнили круши.
Бойко: Станишев е бил жертва на заговор на Първанов!
Автор: Anonymous да 2010-04-29 @ 18:16 EEST
 Наесен пилците се броят, а Бойко както ги е метнал, един по един до един да ги арестува, читав човек няма да остане с тази грозна полицейщина!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди