изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:05 EEST
Яне Янев: Първанов и Борисов са пионки на олигарсите    
Политика Премиерът Бойко Борисов и президентът Георги Първанов трябва да подадат оставки, смята лидерът на партията Яне Янев. Ако те подадат оставки, порочният двадесетгодишен криминален преход ще свърши, защото олигарсите ще престанат да влияят решаващо на българската политика, заяви той.

Янев добави, че “Борисов и Първанов са от едно и също политическо, комунистическо котило. И двамата са трайно и дълбоко свързани с комунистическата мафия, и двамата са пионки в ръцете на олигарсите”.


Според него, ако двамата подадат оставки, това ще бъде и най-добрата антикризисна мярка, защото огромна част от парите на олигарските, натрупани през тези 20 години, ще могат да се върнат в държавната хазна.
Ние считаме, че България има нужда от такава политическа операция и сме убедени, че Бойко Борисов отново ще покаже, че е изключително слаб.

Ясно е за нас, че той е едър на вид, но със заешко сърце.

За да има предсрочни избори, трябва той да инициира този процес. Всички козове за предсрочни избори са в неговите ръце.

Той трябва да депозира оставката си в 41-вото народно събрание. ГЕРБ има 120 народни представители и 8 гласа от РЗС – 128, тоест няма никаква пречка да се предизвикат предсрочни избори, коментира още Янев.

След като се отказа да подкрепя ГЕРБ в парламента, днес пък Янев разясни, че РЗС ще даде своите на Борисов за предсрочни избори.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Яне Янев: Първанов и Борисов са пионки на олигарсите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди