изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:13 EEST
Футбол: Преди мачовете Ливърпул – Атлетико (Мадрид) и Фулъм – Хамбургер    
Спорт Футбол: Преди мачовете Ливърпул – Атлетико (Мадрид) и  Фулъм – Хамбургер

Ливърпул. Отборът на Ливърпул е домакин на испанския Атлетико (Мадрид) в полуфинална среща-реванш от турнира Лига Европа днес, от 22:05 часа.
Звездата на домакините в нападение Фернандо Торес отново не е на разположение на тима си, докато Макси Родригес няма право на участие в мача. Възстановен за началото е Давид Нгог.
Добрата новина за гостите от Испания е, че контузеният Томас Уйфалуши е възстановен от травмата си и ще може да започне срещата. След наказание в стартовите 11 се връща и Серхио Агуеро, а в Мадрид останаха Мариано Перния и Пабло Ибаняс, които така и не отпътуваха с тима за Ливърпул.
В първия мач Атлетико спечели с минималното 1:0, с попадение на Диего Форлан, което тогава бе оценено от критиците в Испания като „безценно” и „определящо”.

Лондон. Английският Фулъм приема днес на своя „Крейвън Котидж” домакина на финала в надпреварата от турнира Лига Европа – Хамбургер, в полуфинален мач-реванш от състезанието. Началото е в 22:05 часа.
Ендрю Джонсън, Стефано Окака и Ники Шори са отсъстващите от състава на домакините, като първият състезател е с травма, а останалите двама нямат право на участие в срещата. Голямата въпросителна за мениджъра Ходжсън обаче остава отсъствието на лидера на отбора Боби Замора, който е с разтежение в ахилесовото сухожилие. Едва в последния момент ще стане ясно дали той е достатъчно подготвен, за да се появи на терена.
Ключови фигури в тима на гостите, сред които Елиа, Марсел Янсен, Колин Бенджамин и Кастелен, са контузени, а Троковски е наказан.
Първият двубой в Германия не излъчи победител, като срещата завърши наравно – 0:0.

http://www.focus-sport.net

 


Сходни връзки

Футбол: Преди мачовете Ливърпул – Атлетико (Мадрид) и Фулъм – Хамбургер | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди