изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:54 EEST
В КАВАРНА ОЧАКВАТ ТЕЖЪК МАЧ С ДОБРУДЖА    
СпортФутболистите на Калиакра, които в сряда загубиха драматично след изпълнение на дузпи полуфиналния мач с Черноморец (Поморие) от турнира за Купата на България, приемат в събота от 18.00 часа състава на Добруджа в среща от XXVIII кръг на Източната "Б" група.

Както е известно, каварненци са си поставили амбициозната цел да бъдат първи в крайното класиране и от началото на следващия сезон да играят в "А" група.

 За да си гарантират влизане в първия ешелон, избраниците на старши треньора Филип Филипов трябва да спечелят трите си мача до края на шампионата. Затова няма съмнение, че играчите на Калиакра ще се хвърлят здраво за трите точки. Пред треньорския екип обаче стоят за решаване много кадрови проблеми. Поради наказание за получени картони двубоя с Добруджа ще пропуснат четирима състезатели - Иван Райчев, Детелин Димитров, Стоян Стефанов и Георги Станчев. Под въпрос е участието в срещата на още двама от основните играчи в отбора - Делчо Стоилов и Милен Бонев, които лекуват контузии. "Очаква ни тежък двубой. След мача с Черноморец (Поморие), който продължи 120 минути, има натрупана умора у състезателите, а освен това имаме много наказани и контузени. Въпреки това излизаме за победа. До края на първенството ще играем мач за мач. Знаем, че само с победи до края ще влезем в "А" група", каза изпълнителният директор на Калиакра Венцислав Василев.

Още спорт в http://www.centersport.org

 

 


Сходни връзки

В КАВАРНА ОЧАКВАТ ТЕЖЪК МАЧ С ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди