изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:09 EEST
Евелин Панайотова грабна короната на “Мис Плевен 2010”    
Мис & Мистър Номер 12 при 12 участнички се оказа щастлив за Евелин Панайотова, която грабна короната на “Мис Плевен 2010”. Конкурсът се проведе в сряда вечер в изисканата обстановка на парк-хотел “Кайлъка”. Гостите на конкурса с нетърпение очакваха дефилето на кандидат-миските, защото не е тайна, че именно в нашия град живеят най-красивите българки. Организатор на конкурса “Мис Плевен” беше модна агенция FH1, а вестник “Посредник” се включи като медиен партньор на надпреварата.

 Дванадесетте плевенски красавици дефилираха в три тура, а журито, в което участие взе и главният редактор на “Посредник” - Иванка Ватева, беше наистина затруднено в избора си. Определено за публиката най-атрактивен беше вторият тур на конкурса, в който чаровните плевенчанки се представиха в разноцветни бански костюми. По регламент журито трябваше да вземе под внимание и симпатиите на публиката, която не пестеше одобрителнте си възгласи за своите фаворитки.  Третият кръг се оказа решаващ за решението на журито, а в него красавиците дефилираха с официални рокли - като истински принцеси. Тоалетите бяха осигурени от магазин “Сватба”, един от спонсорите на проявата.
Преди да се пристъпи към награждаването на новата “Мис Плевен”, бяха раздадени награди за момичетата, избрани за лица на спонсорите на конкурса. Организаторите бяха предвидили и още две извънредни награди - за “Мис Чар” и “Мис Артистичност”. “Мис Чар” стана 17-годишната Силвия Нинова, която получи своята лента от главния редактор на “Посредник” - Иванка Ватева. За “Мис Артистичност” беше избрана 15-годишната Вероника Илиева.

Победителката Евелин Панайотова със своите подгласнички - Веселина Чаръкчиева (вляво) и Калина Вънова (вдясно).


Трето място в конкурса “Мис Плевен 2010” завоюва 16-годишната Калина Вънова, на второ място беше класирана 17-годишната Веселина Чаръкчиева, а с титлата “Мис Плевен” за тази година се окичи 16-годишната Евелин Панайотова. Тя получи короната от миналогодишната носителка на приза - Петя Великова. Новата най-красива плевенчанка е висока 170 см, тежи 49 кг, а мерките й са 88/70/93.
Трите финалистки от конкурса ще бъдат включени за участие в националния кастинг за “Мис България Свят 2011”, който предстои да се проведе в София. http://www.posredniknews.com

 


Сходни връзки

Евелин Панайотова грабна короната на “Мис Плевен 2010” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди