изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 19:26 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностДВАМА шофьори са заловени зад волана след употреба на алкохол, съобщиха от ОД на МВР. Около 4.30 ч. на 1 май полицейски автопатрул в Балчик спира за проверка “ВАЗ 2101”. Дрегерът отчел на 61-годишния водач 2,41 промила в издишания от него въздух. На същата дата около 23.30 ч. автопатрул в Тервел спира за проверка “Мерцедес”, управляван от 30-годишен водач А.Х. Цифровият индикатор отчел 1,74 промила в издишания от шофьора. И при двата случая се работи в условията на бързо производство.

29-ГОДИШЕН водач на "Ауди 80" загубил контрол над автомобила и е блъснал насрещно движещ се "Опел Вектра", управляван от 34-годишен шофьор, съобщиха от полицията. Сигналът за катастрофата е подаден на 2 май в 10.00 часа, като произшествието е станало по пътя за Камен бряг. В резултат на ПТП-то 34-годишният водач В.Д. е пострадал и е настанен в МБАЛ - Каварна, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство. 
НА 2 май в 3.46 ч. е подаден сигнал за скандал, прераснал в сбиване пред заведение в Добрич, съобщиха от полицията. Изпратеният на място автопатрул установил, че има пострадал - Г.Г. на 24 г. от Добрич. Малко по-късно са установени и задържани и извършителите на побоя - А.А. на 21 г. и Д.Д. на 41 г. от Добрич. Д.Д. е криминално проявен, осъждан за нанесена средна телесна повреда. На пострадалия е оказана медицинска помощ. Работата по случая продължава.
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди