изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:53 EEST
L.A. GUNS РАЗДАВАТ АВТОГРАФИ В КАВАРНА    
ОбществоАмериканските легенди идват за първи път у нас!

Легендарната американска група L.A. Guns ще кацне за първи път в България в сряда, ден преди да изнесе концерт в Каварна на 6 май, когато морската рок-столица празнува своя празник. Рок бандата, предшественик на Guns N’ Roses, пристига у нас по покана на Община Каварна, а шоуто им на площада ще бъде напълно безплатно за феновете и гостите на града, съобщават организаторите от Лауд Консертс. Самите музиканти са изявили желание и с радост ще раздават автографи на феновете, дошли да ги видят и чуят на живо, веднага след приключване на концерта. Специално от Лос Анджелис ще пристигнат и техни оригинални албуми, тениски и снимки, които всеки желаещ ще може да си закупи преди, по време или след концерта им.
От организаторите, американските легенди са поискали да им осигурят бира, енергийни и всякакви безалкохолни напитки преди и по време на шоуто. След като то приключи, домакинът им - кметът на Каварна Цонко Цонев, ще ги покани на празнична Гергьовденска трапеза.    
L.A. Guns се сформира в Лос Анжелис през 1983 г. от китариста Трейси Гънс, който дава името на бандата и е неин лидер до 2002 г. Характерно за тях е, че много често сменят състава си, като в самото начало за около година неин вокалист е и самият ААксел Роуз. През 1985 г. той заедно с Трейси Гънс основава Guns N’Roses, но много скоро Трейси се оттегля и се заема сериозно с L.A. Guns. От 1987 г. бандата е под шапката на Polygram Records и още през следваща година издава дебютния си едноименен албум, приет изключително добре от феновете и донесъл на групата първото златно отличие. Следва супер успешно турне в САЩ заедно с Iron Maiden, Def Leppard и AC/DC, непосредствено преди което в L.A. Guns идва Steve Riley - бивш барабанист на W.A.S.P..
В Каварна групата пристига в състав: Phil Lewis - вокали, Stacey Blades - китара, Kenny Kweens – бас и Steve Riley – ударни.
 


Сходни връзки

L.A. GUNS РАЗДАВАТ АВТОГРАФИ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди