изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:18 EEST
МЕСЕЦ НА ДЕЦАТА В АЛБЕНА    
НовиниКурортът Албена вече е с обновен сайт, който предлага богата информация за клиентите

Курортът Албена, който тази година дава възможност за безплатно настаняване на деца при пълноплащащи родители, сега обяви и „Месец на децата”. Той дава възможност за ваканция през юни, която гарантира на семействата допълнителна стая за децата.
Офертата предлага ваканция за възрастните в тризвездните хотели по формулата „ултра ол инклузив” „Ком”, „Компас” и „Панорама” при цена от 52 лв. на човек на ден, както и за цена от 15 лева на ден с включена закуска в трзвездния хотел „Алтея” и 20 лева за хотелите „Добруджа”, „Дружба” и „Дoростор”.
Офертата за месеца на децата предвижда при настаняване на двама пълноплащащи възрастни с 2 или повече деца до 12 ненавършени години гостите да заплащат една стая, а за децата да получават безплатно втора стая. Децата в допълнителната стая се настаняват и изхранват безплатно. Офертата важи при резервации за  минимум пет нощувки, а цените включват безплатен чадър и 2 шезлонга на плажа на Албена. 
От курорта „Албена” напомнят, че услугата „Ултра ол инклузив” включва закуска, късна закуска, обяд, барбекю, вечеря, сладки удоволствия и сладолед за
всеки вкус по всяко време; храна и напитки на плажа в бар „ Хавана"; вносни алкохолни напитки, екзотични коктейли, наливна бира, асортимент от безалкохолни напитки, кафе и чай и в хотелските комплекси; безплатен автобус до плажа и обратно на всеки 30 мин.; дневна и вечерна развлекателна програма за деца и възрастни; Хотелите разполагат с детски басейни, детски площадки и водни атракции.
Повече информация за тази и други актуални оферти на курорта Албена могат да се намерят в обновения му сайт.
 


Сходни връзки

МЕСЕЦ НА ДЕЦАТА В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди