изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 16:09 EEST
ЗАПОЧВАТ РЕШИТЕЛНИТЕ СРЕЩИ ЗА ХАНДБАЛНИЯ ТРОФЕЙ    
СпортДнес започват полуфиналните плейофи от мъжкото първенство по хандбал. Отборът на Добруджа, който завърши на първо място в крайното класиране в редовния сезон, ще посрещне четвъртия в таблицата Локомотив – Горна Оряховица.

Първият двубой между тях е от 18.30 часа в зала “Русалка”, а втората среща е на 6 май от 11 часа, отново в Добрич. Играе се до две от три победи.

“Излизаме като фаворити, но това не трябва да ни успокоява. Напротив, оттук нататък трябва да дадем всичко от себе си. Първо, за да изпълним крайната цел, а тя е да се класираме за финала и второ – да спечелим първата републиканска титла в историята на Добруджа”, заяви за "Център спорт" Георги Андреев. Той добави, че няма никакво място за подценяване на съперника. “Всички в отбора трябва да подходят отговорно към предстоящите мачове”, категоричен е Андреев. Радостната новина в клуба е, че той ще може да разчита на всички състезатели в отбора. Съдии на мачовете са братята Иван и Марин Димитрови от Варна.

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

ЗАПОЧВАТ РЕШИТЕЛНИТЕ СРЕЩИ ЗА ХАНДБАЛНИЯ ТРОФЕЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди