изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:28 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ВЛЮБЕНА ЧАЙКА ИЗКЪЛВА ЖЕНА    
Любопитно52-годишна жена от Добрич стана жертва на влюбена чайка, вчера сутринта, съобщиха очевидци. Жената почиствала офиса си по ул. "Кап. Андреев" и видяла ранената птица до контейнера за смет, изхвърляйки боклука. Посегнала да й помогне, но чайката се нахвърлила върху нея. С клюна си разранила устната и издрала лицето на жената. Спецове разказаха, че сега е любовния период на птиците и затова те не са безопасни за хората. Според тях, птицата била наранена в битка с някой просяк над контейнер за смет.


СЛАНА ПОПАРИ ОВОШКИТЕ И ЛОЗЯТА

Падналата в края на миналата седмица слана в Добричка област унищожи голяма част от овошките и лозовите насаждения, алармираха стопани. Най-големи са поразиите върху гроздовите масиви в селата Методиево и Опанец и в района на Генерал Тошево. Почти навсякъде е пострадал слънчогледът, съобщи Радко Радев - главен експерт в ДЗИ - Добрич. В момента специалисти обикалят областта и изчисляват щетите върху фасула.
НДТ - 10 май 2000 г.
 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ВЛЮБЕНА ЧАЙКА ИЗКЪЛВА ЖЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди