изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:20 EET
КАНАДСКА МЕТЪЛ БАНДА ИДВА С НОВ АЛБУМ В КАВАРНА!    
ОбществоФинландската кралица Tarja Turunen, показа обложката на новия си албум!

Канадската метъл банда Annihilator, в лицето на безупречния Jeff Waters, пристига за участие в последния ден на тазгодишния КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 - 25-ти юли с чисто нов албум. Той ще е тринадесети по ред за бандата, озаглавен e "Annihilator" и ще се появи на пазара в Европа и САЩ на 17-ти май. Някои от вече готовите парчета от новата тава са достъпни за прослушване от феновете, на официалният сайт на групата. Пак там е поместена и обща снимка на Jeff Waters и Paul Landers от Rammstein от съместното им участието в "Musikmesse" във Frankfurt от края на м.март. В четиридневният форум Jeff Waters демонстрира умения с китара пред гости и фенове, а накрая раздаде и автографи с широка усмивка на лице. За феновете си в Каварна Jeff Waters обещава специална среща на която да разпише всякакви фенски материали - снимки, инструменти, тениски. Предложението дойде от самият Jeff, а организаторите на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 приеха идеята и я предложиха на всяка от останалите гостуващи банди, в рамките на фестивала.
Друга от звездните участници в КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 - Tarja Turunen също подготвя нов албум, а в края на миналата седмица официално представи и неговата обложка.  Албумът ще се кава "What Lies Beneath", а визията му е дело на дизайнера Dirk Rudolph, с който Тarja работи не за първи път. Официалното му появяване на пазара се очаква след датите на фестивала. В летните си участия, в това число и 23-ти юли , когато ще видим Tarja в Каварна, тя обещава да подгрее публиката и с някой от новите парчета.
КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 ще се проведе в периода 23-ти - 25-ти юли 2010 в Каварна. Организаторите от Лауд Консертс и Община Каварна вече пуснаха в продажба и еднодневните билети за тридневното рок събитие. Цените са както следва: еднодневен билет - 40лв, тридневен билет за фестивала - 90лв. Местата, на които можете да ги намерите са в интернет в мрежата на Ticketstream.bg, Eventim.bg и в Билетен център в НДК.
В рамките на трите дни на Каварна Рок Фест 2010 ще гостуват:
На 23-ти юли - метъл Кралиците Tarja Turunen и Doro Pesch, подкрепени от Epica , Leaves' Eyes и Atrocity. На 24-ти юли Каварна ще се разтресе от Kreator, Sodom и Korpiklaani. На 25-ти юли ще видим - Accept, AnnihIlator, Primal Fear и Voivod.
Радост Пенева / Loud Concerts
 


Сходни връзки

КАНАДСКА МЕТЪЛ БАНДА ИДВА С НОВ АЛБУМ В КАВАРНА! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди