изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:36 EEST
ОТНОВО ШОФЬОРИ С АЛКОХОЛ ЗАД ВОЛАНА    
Ред и сигурностПразничните дни не се разминаха без пътни инциденти, които за областта са 8 на брой, като има и трима ранени граждани съобщават от пресцентъра на ОД на МВР в Добрич. За пореден път автопатрули на КАТ - Пътна полиция са установили и шофьори зад волана след употреба на алкохол.

На 6 май в Добрич около 21 ч. автопатрул на Първо РУМВР по бул.”Добруджа” спира за проверка „Фиат Уно” с водач П. П. на 40 г. от Добрич. При извършената проверка с техническо средство, цифровата индикация е отчела 1,71 промила алкохол в издишания от водача въздух. С 3.39 промила алкохол, отчетени от дрегера е бил 61-годишен от Добрич, който заради несъобразена скорост и алкохола е предизвикал катастрофа в село Орлова могила. Извършеният на място оглед от служители на реда установил, че шофьорът на "Рено 19" е загубил управление над автомобила, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря челно в паркирания лек автомобил „Фиат Брава”. Нанесени са значителни материални щети по автомобилите.
34-годишен шофьор от Безмер, Тервелско, с инициали И.К. е блъснал пешеходец, като сигналът за пътния инцидент е подаден на 7 май в 21.32 ч. в РУМВР - Тервел. Направеният на място оглед установил, шофьорът е управлявал "Опел Вектра" с 2.42 промила алкохол. Пострадалият И.С. на 50 г., от същото село е транспортиран в МБАЛ Добрич с опасност за живота. Медици вчера заявиха, че пациентът е бил със съчетана травма на главата и гръдния кош, но вече е стабилизиран и вън от опасност.
Още един е пострадал тежко при катастрофа, станала на 7 май около 2.15 ч. по ул. "Черноморска" в Каварна. Посещението на място на служителите на реда установили, че Н.С. на 22 г. от Кубрат, управлявайки лек автомобил „Опел Тигра” с несъобразена скорост, е изгубил контрол, в следствие на което се е преобърнал извън пътното платно. От произшествието са пострадали водачът, който е с фрактура на четири ребра и засегнат бял дроб. Настанен е за лечение в МБАЛ Каварна с опасност за живота. Возещият се на задната седалка пътник С. А. на 32 г. също от Кубрат е с контузии на гръден кош и корем, добавят от полицията, като уточняват, че и той е в каварненската болница, но без опасност за живота. За пътните инциденти са образувани бързи и досъдебни производства.
 


Сходни връзки

ОТНОВО ШОФЬОРИ С АЛКОХОЛ ЗАД ВОЛАНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди