изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:40 EET
"ТЕХНОПОЛИС" С НОВ ПАРТНЬОР ОТ БАНКОВИЯ СЕКТОР    
ИкономикаОфициално изпълнителните директори на водещата верига за техника "Технополис" - Тодор Белчев, и една от големите банки на финансовия пазар у нас "УниКредит Булбанк" - Левон Хампарцумян, подписаха национален договор за партньорство.

Това съобщиха от пресслужбата на търговската верига, като уточняват, че банката открива 22 нови офиса в магазините от веригата "Технополис". На територията на хипермаркетите с известната марка са инсталирани 22 банкомата и 130 ПОС терминала, които ще осигуряват удобство за потребителите на двете компании. Откриването на новите офиси и предоставянето на банкови услуги за клиентите на "Технополис" са част от договор за национално партньорство и банково обслужване между двете институции, на базата на което банката ще предоставя на водещата верига за техника пълния набор от продукти и услуги в областта на корпоративното банкиране и банкирането на дребно, добавят от търговската верига.
"Договорът за партньорство с финансовата институция е от изключително значение за нас и клиентите ни, тъй като ни позволява да предоставяме качествено търговско обслужване, съчетани с банкови услуги и продукти на високо ниво", е заявил Тодор Белчев, председател на Съвета на директорите на "Технополис". Очакванията на Белчев са за удвояване на продажбите на телевизори заради предстоящия футболен сезон - финала на UEFA Champions League и Световното първенство по футбол в ЮАР. "Пролетните и летните месеци са обичайно силни и за продажбите на фотоапарати и хладилници", е коментирал още Белчев. Наблюденията на мениджмънта на "Технополис" са за постепенно възстановяване на кредитния пазар. "Дъното беше лятото и есента на миналата година като процент от оборота", е посочил още Т. Белчев.
"Технополис" е водеща търговска верига за бяла, черна и IT техника, създадена през 2001 г. Марката в предпочитана в сектора, което я превърна в най-бързо разрастващата се търговска мрежа. Фирмата въведе нови стандарти в потребителската култура като предлага най-доброто от световните марки Candy, JVC, LG, Sony, Philips, Canon, Indesit, Ariston, AEG, Electrolux, Zanussi, Hoover, Beko, Taurus, Sang, и др. На всеки десет секунди в хипермаркетите на веригата  се извършва покупка, а всеки втори български дом притежава телевизор, закупен от веригата. Марката е два пъти носител на международния приз SUPERBRANDS в категорията "Търговски вериги и центрове" - за 2007 и 2009 г.
 


Сходни връзки

"ТЕХНОПОЛИС" С НОВ ПАРТНЬОР ОТ БАНКОВИЯ СЕКТОР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди