изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:07 EEST
ЦДГ „РАДОСТ” ПОСРЕЩА ЧУЖДЕСТРАННИ ГОСТИ    
НовиниУтре целодневна детска градина №20 „Радост” ще посрещне гости от Полша и Турция, от партньорските организации по проекта „Учене чрез изкуство” по подпрограма „Коменски” на програма „Учене през целия живот”, съобщи директорът на учебното заведение Валентина Господинова.


Гостите ще се запознаят с работата в детската градина, ще посетят СОУ „Любен Каравелов”. Предвидена е среща с кмета на Добрич Детелина Николова. Гостите ще се запознаят с историческите забележителности на  Добрич, ще посетят Историческия музей, Етнографската къща, храм „Свети Георги”, Художествената галерия, както и Двореца в Балчик и Делфинариума във Варна. Чуждестранните екипи ще са гости и на концерта на детската градина, който ще се състои на 12 май в концертна зала „Добрич”. Той е посветен на 35-ата годишнина от създаването на детската градина и е под наслов „35 години ЦДГ 20 с обич към децата”.
 


Сходни връзки

ЦДГ „РАДОСТ” ПОСРЕЩА ЧУЖДЕСТРАННИ ГОСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди