изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:54 EET
ЛЮБОМИР ВЛАДОВ СПЕЧЕЛИ ВТОРИ ТУРНИР ПО ТЕНИС    
СпортСлед като поднесе изненадата в първомайския турнир по тенис за мъже, включен в тенисверигата "Добрич 2010", Любо Владов успя да спечели и следващият турнир от тази верига, проведен през отминалия уикенд

В турнира взе участие и бившият №1 Светломир Станев, който пропусна турнира на 1-ви май, поради участие в републикански турнир в Пловдив. В първата среща Станев нямаше проблеми с дебютанта Пресиян Василев 6:0, после елиминира и Мирослав Недялов с изтормозеното 7:5, след като поведе с 5:1 гейма.

На полуфинала срещна Радослав Петков, който пък след оспорван мач, успя "да си върне" на Данчо Желев за загубата от предния турнир, побеждавайки го с тайбрек. Неочаквано за мнозина, Радо поведе лесно с 3:0, после Станев възстанови статуквото, и така до поредния тайбрек, в който опитният Станев не пропусна  победата.

В горната част на схемата Любо Владов си хареса резултата 7:4. Трудни мачове и срещу Слав Славов, и срещу Милен Павлов, а на финала и срещу Светломир Станев, но резултатът 7:4 се изписваше на таблото след всяка победа на Любомир.

В малкия финал се озова очаквана двойка, резултатът обаче беше повече от изненадващ. За първи път в турнир от подобен мащаб Тихомир Тинев успя да елиминира смятаният за изключително корав съперник Николай Ганов с резултат 5:3.

След третият турнир за годината водач в ранглистата продължава да е Любомир Владов с 2260 точки. Следва го Светломир Станев с 2050 т. Трети е Милен Павлов с 1700 точки.

Следващият турнир от тенисверигата е предвиден за 22 май.
Още спорт в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

ЛЮБОМИР ВЛАДОВ СПЕЧЕЛИ ВТОРИ ТУРНИР ПО ТЕНИС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди