изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:24 EEST
ДЕН НА МЛАДЕЖКОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ    
ОбществоТийнейджъри поеха общинското ръководство в Генерал Тошево

За поредна година в община Генерал Тошево бе проведен Ден на младежкото самоуправление. Той започна със седмичната оперативка, след което бяха представени членовете на младежкия кметски екип. Младежки кмет на общината беше Пенка Велкова, а младежки зам.-кметове - Стефан Михайлов и Яна Милкова. Длъжността младежки секретар изпълняваше Виктория Иванова. На този ден председател на Общинския съвет беше Дамян Димов. В кметския екип работиха още: Мария Илиева, като директор на Дирекция "ОКСДС"; Айля Мехмедова, като гл. специалист на отдел "Образование и култура"; Десислава Балабанова, като началник на сектор "Култура"; Ивелина Василева, като гл. специалист "РТВ"; Димитър Костадинов, като гл. специалист "Връзки с обществеността"; Полина Костова, като директор на ОДЗ "Пролет"; Ани Драгнева, като директор на ОДЗ "Радост"; Деница Иванова, като директор на ОДЗ "1 юни". Младежки общински съветници бяха Дамян Димов, Деница Димитрова, Галина Каменова, Недка Николова и Алрен Себайдинов.
В края на работния ден бе направен анализ на дейността. На всички бе дадена висока оценка за взетите решения и проявената висока отговорност.
След Деня на младежкото самоуправление се състоя и откриването на офиса на Общинския младежки съвет в Генерал Тошево, част от Центъра за детски и младежки дейности, по ОП "Развитие на човешките ресурси". В офиса ще се осъществяват младежки инициативи, заседанията на Общинския младежки съвет, различни мероприятия и кръжоци и ще може да се ползва от всички ученици на територията на община Генерал Тошево.
 


Сходни връзки

ДЕН НА МЛАДЕЖКОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди