изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:32 EET
КАЛИАКРА ВЛИЗА В “А” ГРУПА С КОФЕ БАБОНЕ И ВЛАДИ ВЪРГАЛА    
СпортЦонко Цонев: Няма да повторим грешката на националите ни от 1987 г.


Шоумените Кофе Бабоне и Влади Въргала ще бъдат водещи на тържеството на стадиона в Каварна в съботния ден, когато се очаква футболистите на Калиакра за първи път в историята на клуба да подпечатат визата му за “А” група. Двамата ще забавляват публиката преди и след мача, както и по време на полувремето. Запалянковците на стадиона ги очаква и множество награди. Част от тях ще бъдат раздадени с томбола.

“Няма да повтаряме грешката на националите на България от 11 ноември 1987 г. Тогава ни трябваше равен срещу Шотландия, за да се класираме за европейското първенство през 1988 г., а накрая загубихме с гол в края на мача. На нас също ни трябва равен за промоция в елита, но ще играем само за победа, която ще преследваме още от първата минута”, заяви кметът на Каварна и финансов благодетел Цонко Цонев. Той си направи лека закачка със съседите от Балчик като каза, че отборът на Калиакра, който е с бюджет от 1 милион лева и е по-малък от този на Черноморец, ще влезе в “А” група, а съседите им ще останат във втора дивизия.
Още спорт в "Център спорт" - http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

КАЛИАКРА ВЛИЗА В “А” ГРУПА С КОФЕ БАБОНЕ И ВЛАДИ ВЪРГАЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди