изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:57 EET
ЗА ТРИ МЕСЕЦА ГУБЕРНАТОР НАМАЛИ С БЛИЗО 13 % РАЗХОДИТЕ    
НовиниВследствие на предприети антикризисни мерки областна администрация отчита, че е намалила разходите си за издръжка за първото тримесечие на годината с 12.82 % спрямо същия период на миналата година. Това съобщиха от пресслужбата на администрацията.

Оттам допълват, че справката, поискана от областния управител Желязко Желязков, показва, че за отчетния период не са правени капиталови разходи. Дейността на администрацията е обезпечена от 32 щатни бройки, като реалната заетост през периода е 27 щатни бройки. Всичко това води до намаление на средствата за изплатени заплати на заетите по трудови и други правоотношения  за първото тримесечие на 2010 г., спрямо предходния период, със 7 529 лв. или 8.34 %. На база издадените от Желязков заповеди, максимално са ограничени представителните разходи, както и ползването на служебни автомобили, на стационарни и мобилни телефони. В резултат предприетите антикризисни мерки разходите на областна администрация за първото тримесечие на 2010 г. спрямо същия период на 2009 г., са намалени с 29 290 лв. - 3.92 %. Отчетите сочат, че тази тенденция се забелязва най-вече по отношение на горива, командировки, материали, вода и еленергия, външни услуги. 
 


Сходни връзки

ЗА ТРИ МЕСЕЦА ГУБЕРНАТОР НАМАЛИ С БЛИЗО 13 % РАЗХОДИТЕ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЗА ТРИ МЕСЕЦА ГУБЕРНАТОР НАМАЛИ С БЛИЗО 13 % РАЗХОДИТЕ
Автор: Anonymous да 2010-05-12 @ 16:58 EEST
Да не са ги намалили като Дянков само... Спират да плащат, а задълженията не ги броят за пасив. Ама може ли да идваш от световната банка и да не знаеш как се прави отчет за приходи и разходи и баланс на една организация.... Това е все едно да докараме негър в "Добруджа" щото е родом от един квартал с Дидие Дрогба... :-)))))

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди