изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:12 EEST
ИЗЧЕЗНАЛ БАЛЧИКЛИЯ - ОТКРИТ УБИТ    
Ред и сигурностИзчезнал преди повече от година 53-годишен балчиклия е намерен убит, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич. След проведените оперативно–издирвателни мероприятия през месец септември м. г. служители на реда открили човешки скелет и череп, които били в състояние на трупно разложение. До намерените човешки кости имало огнище, където са били изгорени част от дрехи и други вещи. След извършения оглед на местопроизшествие е образувано досъдебно производство по описа на сектор "Криминална полиция" за извършено престъпление по  чл. 115 от Наказателния кодекс.

За безспорното установяване на намерените кости е назначена и изготвена ДНК- експертиза на експерти при Националния институт по криминалистика и криминология на МВР в София. Според анализа, костите са на безследно изчезналия Марьо Кръстев от Белия град. Изготвена е съдебно-медицинска експертиза относно причините за смъртта. Безспорно е установено, че тя е настъпила в следствие на множество травматични увреждания по тялото. Установено е, че Марьо Кръстев бил с голяма кръвозагуба в следствие на травматичните увреждания.

53-годишният мъж е в неизвестност от декември 2008 година. Тогава полицията разпространи информация, според която Кръстев е видян за последен път в Белия град на 27 декември. Обявен е за издирване по молба на съпругата му на 31 декември. Кръстев работел в "Двореца" край Балчик като техник-озеленител. Той имал две деца, когато изчезна колеги споделиха за НДТ, че е много интелигентен и образован човек.

Към момента е изготвен задълбочен анализ на събраните данни за личността и начина на живот на убития, служителите от ОД на МВР в Добрич работят по няколко версии относно причинената смърт на Марьо Кръстев. Всички оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия са под прякото ръководство и контрол на Окръжна прокуратура. НДТ

 


Сходни връзки

ИЗЧЕЗНАЛ БАЛЧИКЛИЯ - ОТКРИТ УБИТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди