изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:16 EEST
Изключиха от ГЕРБ кмета на Горна Оряховица    
Политика
Изпълнителната комисия на партия ГЕРБ прекрати членството на Йордан Стефанов Михтиев в партията и настоява да подаде оставка като кмет на община Горна Оряховица. Михтиев е извършвал несъгласувани действия в Общински съвет - Горна Оряховица, уронващи престижа и несъответстващи на политиката на ГЕРБ, посочват от партията, цитирани от БТА. 


Със своите публични изяви, той е доказал, че работи срещу членовете и симпатизантите на ГЕРБ от Горна Оряховица и срещу препоръките на членовете на Изпълнителната комисия на партията. Крайно обезпокоителен е фактът, че всички тези действия са породени в резултат на лични амбиции, продиктувани от користни цели, отбелязват от ГЕРБ.
 
ГЕРБ декларира, че по никакъв повод няма да допусне лични и користни интереси на определени хора, да надделяват над принципите на ПП ГЕРБ и позицията на членовете и симпатизантите на ПП ГЕРБ, както и да доминират над интересите на гражданското общество в община Горна Оряховица.

Кметът на Ямбол Георги Славов вече е разследван от прокуратурата. Той е обвинен, че превишил правата  си по обществената поръчка  за изграждането но водопровод и канализация. 

Преди месец премиерът Бойко Борисов заяви категорично, че не дели кметовете по цветове.
"Толерираме тези, които работят”, заяви тогава той  пред представители на общинските администрации и подчерта, че партийните пристрастия са му чужди. dir.bg

 


Сходни връзки

Изключиха от ГЕРБ кмета на Горна Оряховица | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди