изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:52 EET
Питбулът, обезобразил дете, разкъса и жена    
НовиниДомашният питбул, който обезобрази 8-годишната Мария от Враца в неделя вечерта, прати в хирургията на местната болница и пенсионерка. 62-годишната Теменужка Иванова стене в страшни болки с огромна рана на левия крак, предаде АСН. Жената живее в лозята край града. Във вторник към 14.00 ч. пред къщата й спряла кола с монтанска регистрация. От нея слязъл висок около 50-годишен мъж с голямо куче.

"Омая ме с приказки, че няма условия да го гледа в апартамента и помоли да го взема при мен, с обещанието, че ще идва всеки ден и ще го храни", разказва жената. Докато й говорел, песът изял асмата.

"Вземи си го, страх ме е", разтреперала се жената, но непознатият оставил един топъл хляб и си тръгнал. След него песът започнал да вие и да скача. Пенсионерката за пореден път се провикнала: "Това куче тъгува и ще изяде човек".

Стопанинът му дори не се обърнал. Минути след това питбулът откъснал веригата и скочил върху новата си стопанка.

"Със сетни сили успях да го задържа със синджира, защото той се целеше в лицето ми". След неравна борба хищникът я съборил на земята и впил зъби в крака й. Виковете й чул мъж от близкия паркинг, който грабнал пушка и го застрелял. actualno.com

 


Сходни връзки

Питбулът, обезобразил дете, разкъса и жена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди